Helena Uhrová: Domácí výroba slivovice

Helena Uhrová: Domácí výroba slivovice

od 242 Kč
Publikace: Domácí výroba slivovice a ostatních destilátů, ovocných šťáv, sirupů a vín - Helena Uhrová. Velké oblibě se znovu těší zpracování ovoce na šťávy, kompoty, marmelády, vína i destiláty. Nejen majitelům zahrádek a ovocných sadů ale i těm, kteří využívají volně dostupných darů přírody, začínajícím i zkušeným zpracovatelům ovoce, nabízí tato knížka v jednotlivých kapitolách přehled o tom, jak si vyrobit kvalitní šťávy, vína a ovocné…

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Helena Uhrová: Domácí výroba slivovice
Minimální cena: 242 Kč
Maximální cena: 242 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Publikace: Domácí výroba slivovice a ostatních destilátů, ovocných šťáv, sirupů a vín - Helena Uhrová. Velké oblibě se znovu těší zpracování ovoce na šťávy, kompoty, marmelády, vína i destiláty. Nejen majitelům zahrádek a ovocných sadů ale i těm, kteří využívají volně dostupných darů přírody, začínajícím i zkušeným zpracovatelům ovoce, nabízí tato knížka v jednotlivých kapitolách přehled o tom, jak si vyrobit kvalitní šťávy, vína a ovocné destiláty. Krok za krokem vede čtenáře od výběru ovoce přes jeho úpravy a zpracování až ke konečným produktům. Kapitola o výrobě ovocných destilátů je zpracována na základě nejnovějších poznatků a zkušeností z této oblasti. Zvláštní kapitola je věnována smyslovému hodnocení destilátů vyrobených z nejčastěji zpracovávaných druhů ovoce v ČR. V knize popsané nemoci, chyby a vady vín a destilátů vám pomohou odhalit příčiny jejich vzniku. Publikace: Domácí výroba slivovice a ostatních destilátů, ovocných šťáv, sirupů a vín - Helena Uhrová. <span class="kabz_untouch_tag"></span>Autorka se v první části knihy věnuje nejběžněji pěstovaným a k výrobě tekutých produktů používaným druhů ovoce a popisuje, k čemu se jednotlivé plody nejvíce hodí. Následně se přes kapitolu o důležitých látkách obsažených v ovoci již přeneseme k samotné výrobě. Začínáme ovocnými šťávami a sirupy, postupem jejich přípravy a následným skladováním. V kapitolách o alkoholických nápojích, vínech a destilátech, se dočteme mimo jiné o stanovení cukernatosti ovoce a jeho využití nebo také o nejběžnějších nemocech plodů a jejich prevenci. Zvláštní kapitoly jsou věnovány způsobu ochutnávání a hodnocení ovocných destilátů a také právní legislativě domácí výroby těchto produktů.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.