Buki France BUKI Motorizovaná Sluneční soustava 2v1

Motorizovaná Sluneční soustava 2v1 je stolní vesmírný model umožňující sestavit naši planetární soustavu nebo postavení Země a Měsíce. Jedná se o důmyslnou stavebnici, kde pomocí soustavy převodů získáme věrný model sluneční soustavy s rotujícími planetami a svítícím sluncem. Soustava je poháněná motorkem a všechny planety obíhají kolem Slunce rychlostí odpovídající skutečnosti. Druhá možnost je sestavení jen Země a Měsíce, kde můžete pozorovat…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Buki France BUKI Motorizovaná Sluneční soustava 2v1
Výrobce: Buki France
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Motorizovaná Sluneční soustava 2v1 je stolní vesmírný model umožňující sestavit naši planetární soustavu nebo postavení Země a Měsíce.

Jedná se o důmyslnou stavebnici, kde pomocí soustavy převodů získáme věrný model sluneční soustavy s rotujícími planetami a svítícím sluncem. Soustava je poháněná motorkem a všechny planety obíhají kolem Slunce rychlostí odpovídající skutečnosti.

Druhá možnost je sestavení jen Země a Měsíce, kde můžete pozorovat vzájemné působení těchto těles. Pomocí přiložené svítilny můžete simulovat fáze měsíce nebo místa na zeměkouli se zatměním.

Ve dne je to nádherná a dekorace pokojíčku a učební pomůcka a v noci může fungovat jako noční světlo. Po aktivaci se se světlo samo vypne za 35min.

Součástí je originální obrázkový návod s českým překladem a zajímavými informaci o naší sluneční soustavě.

Provoz na baterie, které nejsou součástí.

Průměr soustavy je cca 50-60cm, výška cca 30cm.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.