Salvia Paradise Piri Piri

od 364,80 Kč
Piri Piri je kořenicí přípravek, který se využívá v Mosambiku, Angole a různých částech Afriky. Jedná se o mírně ostré koření, které výborně dokresluje chuť různých druhů mas a omáček. Piri Piri má štiplavé a svěží aroma. Chuť samotné směsi je cítit po chilli papričkách – příjemně pikantní, celkově vyvážená. Neobsahuje sůl. Složení: Cayenský pepř, paprika, česnek, cibule, kardamom, zázvor, oregano. Použití: Piri Piri se výborně hodí zejména do…

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Salvia Paradise Piri Piri
Výrobce: Salvia paradise
Minimální cena: 364,80 Kč
Maximální cena: 364,80 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Piri Piri je kořenicí přípravek, který se využívá v Mosambiku, Angole a různých částech Afriky. Jedná se o mírně ostré koření, které výborně dokresluje chuť různých druhů mas a omáček. Piri Piri má štiplavé a svěží aroma. Chuť samotné směsi je cítit po chilli papričkách – příjemně pikantní, celkově vyvážená. Neobsahuje sůl. Složení: Cayenský pepř, paprika, česnek, cibule, kardamom, zázvor, oregano. Použití: Piri Piri se výborně hodí zejména do masových pokrmů. Doporučuje se především na grilovaná a rožněná masa či minutky, dále do mas mletých i k přípravě pečeného kuřete. Maso Piri Piri Na čtyři porce potřebujeme: 1 kg masa (kuřecí, vepřové, hovězí), 50 ml červeného vína, 100 ml olivového oleje, 3 polévkové lžíce Piri Piri, sůl dle chuti. Postup: Olivový olej, červené víno, koření Piri Piri a sůl smícháme a necháme pár minut odstát. Naporcované maso naložíme do připravené omáčky alespoň dvě hod. před rožněním či pečením v troubě. Při grilování pravidelně potíráme zbytkem omáčky. Maso Piri Piri podáváme se svěžím salátem nebo s křupavým bramborem a např. česnekovým dipem. Skladování: Uchovávejte v suchu a pečlivě uzavírejte.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.