TOP 17
Semix Pluso BIO Celozrnné špaldové lupínky 200 g

od 57,20 Kč
Špaldové lupínky BIO Špalda je starý druh nešlechtěné pšenice s mírně ořechovou chutí, která v současnosti zaznamenává návrat a je opět zařazována do našeho jídelníčku. Připravili jsme pro vás špaldové lupínky v BIO kvalitě. Popis: Lupínky jsou vhodné pro přípravu vlastních cereálních snídaňových směsí. Je možné je konzumovat samostatně, případně s mlékem, jogurtem nebo džusem. Vysoký obsah přirozené vlákniny 14 %. Složení: Pšenice špalda*. *…
Ošatka.cz
Skladem
Skladem
63 Kč Do obchodu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Semix Pluso BIO Celozrnné špaldové lupínky 200 g
Výrobce: Semix Pluso
Minimální cena: 57,20 Kč
Maximální cena: 63 Kč
Ušetříte až: 5,80 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Špaldové lupínky BIO Špalda je starý druh nešlechtěné pšenice s mírně ořechovou chutí, která v současnosti zaznamenává návrat a je opět zařazována do našeho jídelníčku. Připravili jsme pro vás špaldové lupínky v BIO kvalitě. Popis: Lupínky jsou vhodné pro přípravu vlastních cereálních snídaňových směsí. Je možné je konzumovat samostatně, případně s mlékem, jogurtem nebo džusem. Vysoký obsah přirozené vlákniny 14 %. Složení: Pšenice špalda*. * suroviny pocházející z ekologické produkce Výrobek může obsahovat stopy suchých skořápkových plodů, vajec, mléka, sezamu a oxidu siřičitého. Hmotnost: balení 200g Návod k použití: Pro domácí pekárny: Do pečicí nádoby nalijeme 400 ml vody (o teplotě cca 30°C), přidáme 5 polévkových lžic oleje a celé balení směsi Chléb bez lepku. Pekárnu nastavíme na standardní pečicí program nebo na bezlepkový program. Doporučení doba pečení je 3,5 hodiny. Pro elektrické trouby: Do větší mísy nalijeme 400 ml vody (o teplotě cca 30°C), ve které rozpustíme 10 g čerstvého nebo 4 g sušeného droždí. Následně přidáme 5 polévkových lžic oleje a celé balení směsi Chléb bez lepku. Vše důkladně promícháme elektrickým šlehačem s hnětacími háky po dobu 5 minut. Těsto necháme v teple kynout 20 minut. Poté promícháme a takto připravené těsto vložíme do olejem vymazané pečící formy a necháme ještě 45 minut kynout na teplém místě. Před vložením do trouby potřeme chleba vodou. Totéž doporučujeme ještě několik minut před dopečením pro dosažení lesklejší kůrky. Vložíme do trouby vyhřáté na 200°C, ale ihned po vložení snížíme její teplotu na 180°C. Pečeme asi 60 minut. Země původu: Česká republika Špalda jako taková je známá svým vysokým podílem bílkovin, kvalitních tuků s obsahem nenasycených mastných kyselin, vitaminů (zejména sk. B) a minerálních látek (zinek, železo, draslík, vápník).   Lupínky jsou vhodné pro přípravu vlastních cereálních snídaňových směsí. Je možné je konzumovat samostatně, případně s mlékem, jogurtem nebo džusem.Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: Balení: 200 g Karton 6 ks Energetická hodnota 1458 kJ/ /348 kcal Bílkoviny 12,2 g Sacharidy 66, g Z toho: Cukry 2,8 g Z toho: Škroby 66,9 Tuky 3,04 g Z toho: Nasycené mastné kyseliny 0,583 g Sodík 3,19 mg Vláknina 13,6 g Špaldové lupínky z produkce kontrolovaného ekologického zemědělství jsou vhodné jako součást zdravé snídaně nebo svačinky. Výrobek obsahuje přirozený obsah vlákniny 13,6 %. Vločky nemusí být jen ovesné. Špalda je starý druh nešlechtěné pšenice s mírně ořechovou chutí. Lupínky přidejte do müsli nebo z nich uvařte kaši. Špaldové lupínky BIO 200g Semix od Semix na www.GigaLekarna.cz za 36 Kč.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.