XAVAX Mechanický teploměr pro potraviny

od 269 Kč
Xavax Mechanický teploměr pro potraviny   Mechanický teploměr pro potraviny vám změří nejen vnitřní teplotu pokrmů, ale zároveň změří aktuální teplotu v pečící troubě. Teploměr je totiž vybaven 2 stupnicemi, černá měří teplotu potravin a červená zároveň měří teplotu trouby. Nenarušuje stálost potravin a je ideální pro ryby drůbež a maso. Rozsah měření trouby je od 50 - 250°C, rozsah měření vnitřní teploty potraviny je od 30 - 100°C. Je vyroben z…
Nipponcec.cz
Za dopravu 89 Kč Skladem
333 Kč
Za dopravu 89 Kč Skladem
333 Kč Do obchodu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: XAVAX Mechanický teploměr pro potraviny
Výrobce: XAVAX
Minimální cena: 269 Kč
Maximální cena: 333 Kč
Ušetříte až: 64 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Xavax Mechanický teploměr pro potraviny   Mechanický teploměr pro potraviny vám změří nejen vnitřní teplotu pokrmů, ale zároveň změří aktuální teplotu v pečící troubě. Teploměr je totiž vybaven 2 stupnicemi, černá měří teplotu potravin a červená zároveň měří teplotu trouby. Nenarušuje stálost potravin a je ideální pro ryby drůbež a maso. Rozsah měření trouby je od 50 - 250°C, rozsah měření vnitřní teploty potraviny je od 30 - 100°C. Je vyroben z velmi kvalitní oceli a výhodou je, že vůbec není nutné potraviny krájet nebo řezat, stačí zapíchnout do upravované potraviny.   teploměr 2 v 1 účel 1: měření teploty v trouběúčel 2: pečenípro současné měření teploty pokrmů a teploty v trouběukazatel 1 měří aktuální teplotu v pečící trouběukazatel 2 měří vnitřní teplotu pokrmůbez nutnosti řezání nebo krájenípro přesné (englisch, medium, well done) pečení, kynutí, smaženíideální pro ryby, drůbež, masonenarušuje stálost potravinrozsah měření teploty trouby: 50 - 250 st Celsiarozsah měření vnitřní teploty potravin: 30 - 100 st Celsiaprůměr: 73 mmmateriál: nerez matná ocel (18/0)zobrazení: analogové Je libo rare, medium nebo well done? Pro úspěšnou přípravu pokrmů je nutné mít přehled o teplotě vařených ingrediencí. Dvakrát tolik to platí pro grilování masa. Někdo má rád steak well done, někdo medium a někdo rare (též zvaný jako krvavý steak). Mezi těmito druhy steaků je velmi tenká hranice a snadno se z well done může při nesprávném odhadu teploty stát rare steak. A přitom pro správné propečení stačí znát správné teploty. Pro rare steak musí být teplota uprostřed masa rovna 52°C, pro medium 58 - 60°C a pro well done 71°C.  - teploměr 2 v 1 pro současné měření teploty pokrmů a teploty v troubě - ukazatel 1 měří aktuální teplotu v pečící troubě - ukazatel 2 měří vnitřní teplotu pokrmů (bez nutnosti řezání nebo krájení) - pro přesné (englisch, medium, well done) pečení, kynutí, smažení - ideální pro ryby, drůbež, maso - nenarušuje stálost potravin - rozsah měření vně: 50- 250 st Celsia - rozsah měření masa/ pečiva: 30-…

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.