TOP 1
Indiana sušené maso Jerky hovězí Peppered ZIP 90g
Indiana Jerky 90 g hovězí - pepřové
Indiana Jerky Hovězí peppered 90 g
Indiana Jerky sušené maso
Sušené maso Indiana Jerky Beef Peppered 90g
Jak vybíráme doporučené nabídky
Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.
Nejlevnější
Indiana Jerky Beef Peppered 90 g
Indiana Jerky 90 g hovězí - pepřové
Indiana jerky sušené maso 90 g - hovězí peppered
Indiana Jerky Hovězí peppered 90 g
Hovězí sušené maso Jerky 90g Pepřové
Indiana hovězí Peppered 90g
Indiana Jerky Beef 90 g peppered
Indiana Jerky sušené maso
Sušené maso Indiana Jerky Beef Peppered 90g
JERKY hovězí Pepřové 90g
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Nakrmte svou divokou stránku pořádným hovězím s kousky čerstvě drceného pepře. Ten má úžasné vlastnosti otevírat chuťové pohárky a znásobovat všechny chutě v mase. Když chcete zkusit něco opravdu kořeněného, je Beef Jerky Peppered jasná volba. 100 g výrobku je vyrobeno z 225 g hovězího masa Vysoký obsah bílkovin 54 % Bez lepku Složení: hovězí maso, jedlá sůl, mořská sůl, cukr, bílkovinný SÓJOVÝ hydrolyzát, kvasniční extrakt, kvasný ocet vinný, dextróza, pepř 0,6 %, aroma, kouřové aroma, česnek, konzervant: dusitan sodný. Další informace: Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný. Baleno v ochranné atmosféře. Skladujte při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 48 hodin. Případný bílý povlak na výrobku není na závadu jakosti. Absorbér kyslíku uvnitř obalu není určen ke konzumaci. Nutriční hodnoty výrobku: 100g 90g 30g * GDA 30g ** Energetická hodnota v kJ 1276 1148 383 5 % Energetická hodnota v kcal 303 273 91 5 % Tuky v g 5,8 5,2 1,7 2 % z toho nasycené v g 2,1 1,9 0,6 3 % Sacharidy v g 4,2 3,8 1,3 0 % z toho cukry v g 1,9 1,7 0,6 1 % Bílkoviny (proteiny) v g 54 49 16 32 % Sůl v g 2,4 2,2 0,7 12 % * porce ** referenční příjem průměrného dospělého člověka Jak se suší jerky ? Kusy kvalitního masa jsou zbaveny tukových částí a šlach a nakrájeny na tenké plátky. Maso je v „masírce“ marinováno podle tajné receptury. Poté je ručně kladeno na rošty. Plátky masa se několik hodin suší při různých teplotách a nakonec přírodně udí kouřem. Následuje strojní krájení a pak vážení na vibrační váze, rozdělení do sáčků s absorbérem kyslíku a vše je nakonec zabaleno v ochranné atmosféře. Na závěr Jerky projde výstupní kontrolou a sáčky se kompletují do displejů a kartonů. Celý proces je pod stálým veterinárním dozorem.