![Naga rum Pearl of Jakarta 42,7% 0,7l](https://dataimg.srovname.cz/catalogue/51/00/00/4/5100004/resize500x500/5100004-1652536788.jpeg)
![Naga rum Pearl of Jakarta 42,7% 0,7l](https://dataimg.srovname.cz/catalogue/51/00/00/4/5100004/resize500x500/5100004-1652536788.jpeg)
![Naga rum Pearl of Jakarta 42,7% 0,7l](https://dataimg.srovname.cz/catalogue/51/00/00/4/5100004/resize500x500/5100004-1652536788.jpeg)
![Donpealo.cz](https://dataimg.srovname.cz/shop-logo/7467-a636003f9ef9a82c4aaa8cb9cdb3d560.png)
Naga rum Pearl of Jakarta 42,7% 0,7l
![Donpealo.cz](https://dataimg.srovname.cz/shop-logo/7467-a636003f9ef9a82c4aaa8cb9cdb3d560.png)
Rum Naga Pearl of Jakarta 0,7l 42,7% Tuba
Naga Pearl of Jakarta 0,7l 42,7% GB
Naga Pearl of Jakarta 0,7l 42,7% GB
Naga rum Pearl of Jakarta 42,7% 0,7l
Jak vybíráme doporučené nabídky
Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.
Nejlevnější
Rum Naga Pearl of Jakarta 0,7l 42,7% Tuba
Naga Pearl Of Jakarta 42,7% 0.7L (tuba)
Naga Pearl of Jakarta 0,7l 42,7% GB
Naga rum Pearl of Jakarta 42,7% 0,7l
Naga Pearl of Jakarta 0,7l 42,7% GB
Naga Pearl of Jakarta 0,7 l
Specifikace
![](https://dataimg.srovname.cz/catalogue/51/00/00/4/5100004/resize500x500/5100004-1652536788.jpeg)
Klíčové vlastnosti
Vlastnosti
Popis produktu
NAGA Java Reserve je směs dvou destilací: první je 65% lihovina získaná destilací v tradičních čínských destilačních přístrojích. Druhý, s 92 % ABV, se získá destilací v kolonovém destilačním zařízení. DESTILAČNÍ PROCES Fermentace melasy a fermentované červené rýže v teakových kádích do 12% ABV.52% tohoto „třtinového vína“ se destiluje v tradičních čínských destilačních přístrojích, dokud nedosáhne 30% ABV. Poté se destiluje ve stejných destilačních zařízeních podruhé, dokud nedosáhne 60-65%. 48% třtinového vína se destiluje v kolonovém destilačním přístroji na 92%. Takto získaný rum pak zraje 3 roky v týkových sudech, poté se přenese do sudů z amerického dubu (ex-bourbon sudů) na 4 roky, než zraje poslední rok v sudech z třešňového dřeva. K dvojitému zrání v sudech z teaku a ex-bourbonu z amerického dubu se přidáva poslední rok zrání v sudech z třešňového dřeva, což umožňuje, aby nápoj rozvinul chuť medu a třešně morello. Na zdraví!