TOP 4
Segafredo LAVAZZA CREMA AROMA 1 KG
Lavazza Crema e Aroma 1 kg zrnková káva
Lavazza Crema E Aroma hnědá 1 kg
Lavazza Crema e Aroma 1 Kg zrnková káva Crema e Aroma 1 Kg zrnková káv
Lavazza Crema e Aroma 1 Kg zrnková káva Crema e Aroma 1 Kg zrnková káv
Jak vybíráme doporučené nabídky
Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.
Nejlevnější
Lavazza Crema e Aroma 1 kg zrnková káva
Lavazza Caffé Crema e Aroma zrnková 1 kg
Lavazza Crema e Aroma zrnková káva 1 kg
Crema e Aroma - zrnková káva 1000 g
Lavazza Crema E Aroma hnědá 1 kg
Lavazza Crema e Aroma 1 Kg zrnková káva Crema e Aroma 1 Kg zrnková káv
Lavazza Crema e Aroma 1 Kg zrnková káva Crema e Aroma 1 Kg zrnková káv
Lavazza Crema e Aroma, zrnková, 1000g
LAVAZZA Crema e aroma zrnková káva 1 kg
Lavazza Crema e Aroma - zrnková káva 1kg
Lavazza Crema E Aroma 1000 g
Lavazza Crema E Aroma 1000 g
Zrnková káva Lavazza Crema e Aroma - 1 kg
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Parametry
Vlastnosti
Popis produktu
Italská káva Lavazza Crema e Aroma se silnou chutí i aroma. Bohatá pěna, krásná dynamická vůně, to vše Vás nadchne. Kávu Lavazza Crema e Aroma, jde popsat jako čistokrevnou kancelářskou kávu s vynikající pěnou a jemnou chutí. Potěší Vás silnou, intenzivní vůní a vynikající chuťovou plností. Díky přidané Robustě má silnější a intenzivnější chuť do hořka, dobrou cremu a vysoký obsah kofeinu. Káva je ideální do kanceláře, díky ideálnímu poměru kvalita/cena. Lavazza Crema e Aroma Obsah balení: 1 kg kávových zrn Složení: 50% robusta, 50% arabica Robusta dodává této kávě silnější a intenzivnější chuť do hořka Celkově perfektně vyvážené s vyšším obsahem kofeinu Vhodná pro přípravu všech druhů kávy Dlouho přetrvávající chuť s hustou cremou Příprava kávy Doporučení: Předpokladem pro co nejlepší výslednou chuť kávy je i její uskladnění, kávu proto skladujte na suchém, chladném místě (ne však v lednici) v neprůsvitné nádobě s dobrým těsněním. Pokud Vám bude káva připadat příliš silná a hořká, pak se přesvědčte, že nepoužíváte příliš horkou vodu. Případně zhrubte mletí a uberte množství kávy. Velmi nevýraznou, plochou a slabou chuť kávy spravíte jemnějším mletím a zvýšením množství kávy. Hrubost mletí Typ přípravy Velmi hrubé Cold brew - Pro přípravu kávy tzv. studenou cestou, kdy trvá extrakce i několik hodin, použijte kávu mletou na velmi hrubo – svým vzhledem a konzistencí by měla připomínat hrubozrnnou mořskou sůl (jen nejde o hrudky, ale spíše „vločky“). Hrubé French press - Ve french pressu probíhá filtrace přes sítko, kávu je tedy potřeba namlít na hrubo – sítko totiž zachytí jen větší částečky kávy. Jak káva mletá na „hrubo“ do french pressu vypadá? Svojí velikostí připomíná kosher sůl (a stejně jako u velmi hrobého mletí nejde o hrudky, ale „vločky“). Stejnou hrubost mletí využijete také v Evropě nepříliš rozšířeném perkolátoru. Střední Vacuum pot - Hrubost mletí pro vacuum pot připomíná velmi hrubý písek a využijete ji také pro překapávače (drippery) s filtry s rovným dnem - ty se však u nás používají jen minimálně. Středně-jemné Do kónických dripperů - Káva připravovaná v kónických dripperech (mají trychtýřovitý tvar) s papírovými či bavlněnými filtry si žádá kávu mletou na střední hrubost. Jak poznáte, že je váš mlýnek nastavený na správnou hrubost? Umletá káva má vzhled a strukturu stolní soli. Jemné Mokka konvička - Taková káva, která je konzistencí po semletí někde na začátku cesty mezi cukrem krupicí a hrubou moukou, je určena pro použití v moka konvičce. Velmi jemné Espresso - A to tak jemně, aby vzhled kávy připomínal už zmíněnou hrubou mouku. Co se stane, pokud je káva na espresso příliš hrubá? Espresso bude slabé a podextrahované. V případě, že to s jemností přeženete, tomu bude naopak – výsledek bude mít hořkou chuť a na šálku bude jen velmi málo cremy, často s černými okraji. Extra jemné Džezva - Káva, která se po umletí spojuje v drobné hrudky a připomíná moučkový cukr či pudr je připravena pro použití v džezvě a přípravu arabské (ture