Knihy
Doporučujeme
Filtrace a řazení
POPIS Kuchařka Vegetariánská kuchařka od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů vhodných pro vegetariány…
POPIS Kuchařka Vegetariánská kuchařka od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů vhodných pro vegetariány…

Publikace: Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit). Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici…
Publikace: Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit). Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici…

Bleskové dezerty (Edice Apetit) Nejnovijší kuchaoka z edice Apetit, Bleskové dezerty, vychází už 27. 9. 2018 a poináší s sebou…
Bleskové dezerty (Edice Apetit) Nejnovijší kuchaoka z edice Apetit, Bleskové dezerty, vychází už 27. 9. 2018 a poináší s sebou…

POPIS Kuchařka Ryby a plody moře od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na pokrmy z ryb a mořských…
POPIS Kuchařka Ryby a plody moře od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na pokrmy z ryb a mořských…

Slasti a strasti Tomáše Magnuska…aneb Jak jsem zhubl 75 kilo - Tomáš Magnusek Kniha s mnohoslibným názvem vznikla velmi kuriózním…
Slasti a strasti Tomáše Magnuska…aneb Jak jsem zhubl 75 kilo - Tomáš Magnusek Kniha s mnohoslibným názvem vznikla velmi kuriózním…

V knize Tradice s podtitulem Lidové zvyky a recepty spojily síly časopisy Venkov & styl, který už více než deset let přináší svým…
V knize Tradice s podtitulem Lidové zvyky a recepty spojily síly časopisy Venkov & styl, který už více než deset let přináší svým…

Mezi dvěma ohni - Lucie Stošková Spolupráce čtyř vládců živlů, služebníků zla, by se dozajista stala zkázou celého magického…
Mezi dvěma ohni - Lucie Stošková Spolupráce čtyř vládců živlů, služebníků zla, by se dozajista stala zkázou celého magického…

Publikace: Bombardovat nemocnice je normální - Příručka pro přežití pro příští desetiletí - Tomáš Kovařík , Lenka Stránská. Autor…
Publikace: Bombardovat nemocnice je normální - Příručka pro přežití pro příští desetiletí - Tomáš Kovařík , Lenka Stránská. Autor…

Bez masa (Edice Apetit) Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni?…
Bez masa (Edice Apetit) Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni?…

Anotace: Oblíbená knížka vypráví o velké cestě pětiletého Honzíka k babičce a dědečkovi. Honzík jede poprvé sám vlakem z Prahy na…
Anotace: Oblíbená knížka vypráví o velké cestě pětiletého Honzíka k babičce a dědečkovi. Honzík jede poprvé sám vlakem z Prahy na…

Třetí a poslední díl trilogie o dějinných událostech v Sudetech Ústecké vítezství navazuje na předchozí knihy Ústecká…
Třetí a poslední díl trilogie o dějinných událostech v Sudetech Ústecké vítezství navazuje na předchozí knihy Ústecká…

laser toner pro HP CLJ CP 4520 yellow,11.000 str,kompatibilní CE262A V případě, že máte nejasnosti ohledně kompatibility, obraťte…
laser toner pro HP CLJ CP 4520 yellow,11.000 str,kompatibilní CE262A V případě, že máte nejasnosti ohledně kompatibility, obraťte…

Anotace: Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa…
Anotace: Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa…

Daleká misie - Miloš Jesenský „Nesmí se říkat to, co si člověk myslí a co by říci měl,“ stěžují si němečtí vědci Peter a Johannes…
Daleká misie - Miloš Jesenský „Nesmí se říkat to, co si člověk myslí a co by říci měl,“ stěžují si němečtí vědci Peter a Johannes…

POPIS Kuchařka Koláče od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na domácí koláče. Jedná se o vůbec první…
POPIS Kuchařka Koláče od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na domácí koláče. Jedná se o vůbec první…

Anotace: Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro…
Anotace: Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro…

Anotace: Nová kuchařka z edice Apetit plná tradičních i moderních luštěninových receptů z celého světa vychází už 5. 3. 2020.Jsou…
Anotace: Nová kuchařka z edice Apetit plná tradičních i moderních luštěninových receptů z celého světa vychází už 5. 3. 2020.Jsou…

Vražda bez viny - Jaroslav Haidler Skočil Jan Masaryk skutečně z okna Černínského paláce? Stačí náraz letadla k destrukci budovy…
Vražda bez viny - Jaroslav Haidler Skočil Jan Masaryk skutečně z okna Černínského paláce? Stačí náraz letadla k destrukci budovy…

Co jsme vlastně zač, co je to okolo nás, kde jsme se tu vzali a proč ? Otázky, které trápí člověka odnepaměti a zaměstnávající…
Co jsme vlastně zač, co je to okolo nás, kde jsme se tu vzali a proč ? Otázky, které trápí člověka odnepaměti a zaměstnávající…

Dvanáct pohádkových příběhů o přátelství čtyř kamarádů, dvou človíčkových a dvou prasátkových, které nám před spaním vyprávěl…
Dvanáct pohádkových příběhů o přátelství čtyř kamarádů, dvou človíčkových a dvou prasátkových, které nám před spaním vyprávěl…

Publikace: Robot na konci tunelu - Zpráva o podivném stavu světa a co s tím - Zpráva o podivném stavu světa a co s tím - Vladimír…
Publikace: Robot na konci tunelu - Zpráva o podivném stavu světa a co s tím - Zpráva o podivném stavu světa a co s tím - Vladimír…

Anotace: Osmá z řady kuchařek Edice Apetit nabízí 85 sladkých receptů na dorty a dezerty jak slavnostní (narozeninové, vtipné pro…
Anotace: Osmá z řady kuchařek Edice Apetit nabízí 85 sladkých receptů na dorty a dezerty jak slavnostní (narozeninové, vtipné pro…

Základní dílo kyberpunku s dalekosáhlým vlivem na pozdější vývoj science fiction! Pro fanoušky kyberpunku a space opery jsme…
Základní dílo kyberpunku s dalekosáhlým vlivem na pozdější vývoj science fiction! Pro fanoušky kyberpunku a space opery jsme…

POPIS Kuchařka Léto aneb Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zeleniny od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran…
POPIS Kuchařka Léto aneb Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zeleniny od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran…

Autor se znovu vrací k tématům, která jako leitmotiv procházejí nejenom celou jeho literární tvorbou, ale i jeho životem jako…
Autor se znovu vrací k tématům, která jako leitmotiv procházejí nejenom celou jeho literární tvorbou, ale i jeho životem jako…

Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit) Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými…
Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit) Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými…

Lehká kuchyně - Vyladěné recepty pro zdraví a energii (Edice Apetit) Tahle kuchařka je určena všem, kdo chtějí odlehčit…
Lehká kuchyně - Vyladěné recepty pro zdraví a energii (Edice Apetit) Tahle kuchařka je určena všem, kdo chtějí odlehčit…

Anotace: Vařte z toho nejlepšího, co sezona nabízí! V druhém dílu nové řady kuchařek časopisu Apetit najdete více než 100 receptů…
Anotace: Vařte z toho nejlepšího, co sezona nabízí! V druhém dílu nové řady kuchařek časopisu Apetit najdete více než 100 receptů…

Anotace: Má smysl vařit, když budete jíst sami? Rozhodně ano! Vaření pro jednoho je rychlejší, jednodušší a také méně namáhavé…
Anotace: Má smysl vařit, když budete jíst sami? Rozhodně ano! Vaření pro jednoho je rychlejší, jednodušší a také méně namáhavé…

Naučte se mnohem lépe oblékat a vypadat. Toto je kniha o oděvech mužů. Nabitá informacemi o oblékání, doplňcích a obuvi, plná…
Naučte se mnohem lépe oblékat a vypadat. Toto je kniha o oděvech mužů. Nabitá informacemi o oblékání, doplňcích a obuvi, plná…

Bon appétit! aneb Lekce francouzské kuchyně (Edice Apetit) Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na…
Bon appétit! aneb Lekce francouzské kuchyně (Edice Apetit) Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na…

Publikace: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Václav Frič. Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu…
Publikace: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Václav Frič. Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu…