Knihy
Doporučujeme
Filtrace a řazení
POPIS Kuchařka Vegetariánská kuchařka od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů vhodných pro vegetariány…
POPIS Kuchařka Vegetariánská kuchařka od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů vhodných pro vegetariány…

Publikace: Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit). Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici…
Publikace: Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit). Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici…

Bleskové dezerty (Edice Apetit) Nejnovijší kuchaoka z edice Apetit, Bleskové dezerty, vychází už 27. 9. 2018 a poináší s sebou…
Bleskové dezerty (Edice Apetit) Nejnovijší kuchaoka z edice Apetit, Bleskové dezerty, vychází už 27. 9. 2018 a poináší s sebou…

POPIS Kuchařka Ryby a plody moře od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na pokrmy z ryb a mořských…
POPIS Kuchařka Ryby a plody moře od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na pokrmy z ryb a mořských…

V knize Tradice s podtitulem Lidové zvyky a recepty spojily síly časopisy Venkov & styl, který už více než deset let přináší svým…
V knize Tradice s podtitulem Lidové zvyky a recepty spojily síly časopisy Venkov & styl, který už více než deset let přináší svým…

Anotace: Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro…
Anotace: Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro…

Anotace: Hanka Moravčíková V současnosti editorka časopisu Lonely Planet se v posledních letech věnuje zejména psaní článků z…
Anotace: Hanka Moravčíková V současnosti editorka časopisu Lonely Planet se v posledních letech věnuje zejména psaní článků z…

Anotace: Má smysl vařit, když budete jíst sami? Rozhodně ano! Vaření pro jednoho je rychlejší, jednodušší a také méně namáhavé…
Anotace: Má smysl vařit, když budete jíst sami? Rozhodně ano! Vaření pro jednoho je rychlejší, jednodušší a také méně namáhavé…

Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit) Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými…
Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit) Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými…

Bez masa (Edice Apetit) Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni?…
Bez masa (Edice Apetit) Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni?…

POPIS Kuchařka Koláče od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na domácí koláče. Jedná se o vůbec první…
POPIS Kuchařka Koláče od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na domácí koláče. Jedná se o vůbec první…

Publikace: Polévky (Edice Apetit). První kniha Apetitu, která zahřeje Druhá z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran…
Publikace: Polévky (Edice Apetit). První kniha Apetitu, která zahřeje Druhá z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran…

Již několik let přemýšlím o tom jak zachytit tu prchající atmosféru, kterou jsme zažívali v aeroklubech v 60.-70 letech minulého…
Již několik let přemýšlím o tom jak zachytit tu prchající atmosféru, kterou jsme zažívali v aeroklubech v 60.-70 letech minulého…

Anotace: Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa…
Anotace: Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa…

Kniha Karla Doudy "Na dokluzu aneb stále s Blaníkem" je vlastně volným pokračováním jeho, před nedávnem vydané knížky …
Kniha Karla Doudy "Na dokluzu aneb stále s Blaníkem" je vlastně volným pokračováním jeho, před nedávnem vydané knížky …

Anotace: Nová kuchařka z edice Apetit plná tradičních i moderních luštěninových receptů z celého světa vychází už 5. 3. 2020.Jsou…
Anotace: Nová kuchařka z edice Apetit plná tradičních i moderních luštěninových receptů z celého světa vychází už 5. 3. 2020.Jsou…

Publikace: Robot na konci tunelu - Zpráva o podivném stavu světa a co s tím - Zpráva o podivném stavu světa a co s tím - Vladimír…
Publikace: Robot na konci tunelu - Zpráva o podivném stavu světa a co s tím - Zpráva o podivném stavu světa a co s tím - Vladimír…

Anotace: Osmá z řady kuchařek Edice Apetit nabízí 85 sladkých receptů na dorty a dezerty jak slavnostní (narozeninové, vtipné pro…
Anotace: Osmá z řady kuchařek Edice Apetit nabízí 85 sladkých receptů na dorty a dezerty jak slavnostní (narozeninové, vtipné pro…

Kniha pojednává o ženách a mužích, kteří v době Summitu NATO 2002 v Praze, nebyli nikde vidět, ale důsledně střežili vzdušný…
Kniha pojednává o ženách a mužích, kteří v době Summitu NATO 2002 v Praze, nebyli nikde vidět, ale důsledně střežili vzdušný…

Chci si všimnout jedné, bezmála dekádu trvající, letecké epizody. Jedná se o předvádění letových výkonů vojenských letadel v…
Chci si všimnout jedné, bezmála dekádu trvající, letecké epizody. Jedná se o předvádění letových výkonů vojenských letadel v…

Čtenářům se dostává do rukou další díl dlouholetého badatelského projektu o čs. letcích, které po komunistickém převratu z února…
Čtenářům se dostává do rukou další díl dlouholetého badatelského projektu o čs. letcích, které po komunistickém převratu z února…

POPIS Kuchařka Léto aneb Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zeleniny od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran…
POPIS Kuchařka Léto aneb Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zeleniny od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran…

Lehká kuchyně - Vyladěné recepty pro zdraví a energii (Edice Apetit) Tahle kuchařka je určena všem, kdo chtějí odlehčit…
Lehká kuchyně - Vyladěné recepty pro zdraví a energii (Edice Apetit) Tahle kuchařka je určena všem, kdo chtějí odlehčit…

Anotace: Vařte z toho nejlepšího, co sezona nabízí! V druhém dílu nové řady kuchařek časopisu Apetit najdete více než 100 receptů…
Anotace: Vařte z toho nejlepšího, co sezona nabízí! V druhém dílu nové řady kuchařek časopisu Apetit najdete více než 100 receptů…

Anotace: Koncem čtyřicátých let napětí mezi západem a východem dosáhlo kritického bodu. V té situaci na Korejském poloostrově…
Anotace: Koncem čtyřicátých let napětí mezi západem a východem dosáhlo kritického bodu. V té situaci na Korejském poloostrově…

Anotace: V Mezinárodních brigádách ve Španělsku bojovalo více než 2200 československých občanů. Mezi zahraničními dobrovolníky…
Anotace: V Mezinárodních brigádách ve Španělsku bojovalo více než 2200 československých občanů. Mezi zahraničními dobrovolníky…

Anotace: Padesát let jsem pracoval jako letecký mechanik. Padesát let jsem putoval po různých letištích. Nosil jsem s sebou…
Anotace: Padesát let jsem pracoval jako letecký mechanik. Padesát let jsem putoval po různých letištích. Nosil jsem s sebou…

Cheb 1917-1947 - Aviatici a letadla prvního vojenského letiště v Českých zemích - Jiří Rajlich Význam starého, dnes již…
Cheb 1917-1947 - Aviatici a letadla prvního vojenského letiště v Českých zemích - Jiří Rajlich Význam starého, dnes již…

Vedle obvyklých autorových atributů, jakými byly v předešlých jeho knihách vtipný sarkasmus a společensko-kritický tón, provází…
Vedle obvyklých autorových atributů, jakými byly v předešlých jeho knihách vtipný sarkasmus a společensko-kritický tón, provází…

Publikace: Zelená pro život - O významu zelených smoothies pro zdraví člověka - O významu zelených smoothies pro zdraví člověka -…
Publikace: Zelená pro život - O významu zelených smoothies pro zdraví člověka - O významu zelených smoothies pro zdraví člověka -…

Bon appétit! aneb Lekce francouzské kuchyně (Edice Apetit) Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na…
Bon appétit! aneb Lekce francouzské kuchyně (Edice Apetit) Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na…

Publikace: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Václav Frič. Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu…
Publikace: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Václav Frič. Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu…