Knihy
Doporučujeme
Filtrace a řazení
Publikace: Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit). Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici…
Publikace: Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit). Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici…

Publikace: Chrochtík a Kvikalka na cestě za blýskavým prasátkem - Na cestě za blýskavým prasátkem - Ester Stará. Příběh plný…
Publikace: Chrochtík a Kvikalka na cestě za blýskavým prasátkem - Na cestě za blýskavým prasátkem - Ester Stará. Příběh plný…

Anotace: Jmenuju se Eliška a je mi sedm. S rodiči a bráškou Toníčkem se stěhujeme do úplně cizího města. Jmenuje se Žitín. Mně se…
Anotace: Jmenuju se Eliška a je mi sedm. S rodiči a bráškou Toníčkem se stěhujeme do úplně cizího města. Jmenuje se Žitín. Mně se…

POPIS Kuchařka Ryby a plody moře od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na pokrmy z ryb a mořských…
POPIS Kuchařka Ryby a plody moře od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na pokrmy z ryb a mořských…

Básník, meteorolog a vnímavý pozorovatel v rozsáhlé autobiografické próze Klika byla vysoko vykresluje toulky divokou přírodou.…
Básník, meteorolog a vnímavý pozorovatel v rozsáhlé autobiografické próze Klika byla vysoko vykresluje toulky divokou přírodou.…

Bez masa (Edice Apetit) Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni?…
Bez masa (Edice Apetit) Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni?…

Ahoj! Jmenuju se Eliška a chodím do druhé třídy. Včera jsme ve škole dostali za úkol napsat slohovou práci na téma Můj domácí…
Ahoj! Jmenuju se Eliška a chodím do druhé třídy. Včera jsme ve škole dostali za úkol napsat slohovou práci na téma Můj domácí…

POPIS Kuchařka Vegetariánská kuchařka od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů vhodných pro vegetariány…
POPIS Kuchařka Vegetariánská kuchařka od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů vhodných pro vegetariány…

Bývalý mafiánský zabiják Izajáš Coleridge se stal soukromým detektivem. Vyšetřování brutální vraždy vymahače dluhů Harolda Leea…
Bývalý mafiánský zabiják Izajáš Coleridge se stal soukromým detektivem. Vyšetřování brutální vraždy vymahače dluhů Harolda Leea…

Publikace: Chvála pomalosti - Když se věci dějí moc rychle, nikdo si nemůže být ničím jistý. Milan Kundera - Carl Honoré. Čím…
Publikace: Chvála pomalosti - Když se věci dějí moc rychle, nikdo si nemůže být ničím jistý. Milan Kundera - Carl Honoré. Čím…

Publikace: Tři bratři v cizích světech Kolem Země s otázkou: Jak žijete a pracujete? - Kolem Země s otázkou: Jak žijete a…
Publikace: Tři bratři v cizích světech Kolem Země s otázkou: Jak žijete a pracujete? - Kolem Země s otázkou: Jak žijete a…

KNIHA + hudební album. Ilustrace Milan Starý. Hudba Beata Hlavenková a Patrik Hlavenka. Vypráví a zpívá Martha Issová a děti.…
KNIHA + hudební album. Ilustrace Milan Starý. Hudba Beata Hlavenková a Patrik Hlavenka. Vypráví a zpívá Martha Issová a děti.…

Cesty clonou - Vladimír Kouřil Druhá beletristická kniha předního jazzového publicisty Vladimíra Kouřila, zve do tichého,…
Cesty clonou - Vladimír Kouřil Druhá beletristická kniha předního jazzového publicisty Vladimíra Kouřila, zve do tichého,…

Anotace: Má smysl vařit, když budete jíst sami? Rozhodně ano! Vaření pro jednoho je rychlejší, jednodušší a také méně namáhavé…
Anotace: Má smysl vařit, když budete jíst sami? Rozhodně ano! Vaření pro jednoho je rychlejší, jednodušší a také méně namáhavé…

Anotace: EKONOMII DOBRA A ZLA publikovalo v roce 2011 prestižní nakladatelství Oxford University Press. Od té doby kniha oslovuje…
Anotace: EKONOMII DOBRA A ZLA publikovalo v roce 2011 prestižní nakladatelství Oxford University Press. Od té doby kniha oslovuje…

Sedm příběhů pro děti, které ví, že věci nejsou jen obyčejné předměty. Právě takové děti totiž můžou spatřit Dušinku, vílu věcí……
Sedm příběhů pro děti, které ví, že věci nejsou jen obyčejné předměty. Právě takové děti totiž můžou spatřit Dušinku, vílu věcí……

Milostný thriller nejen z časů šedé zóny, zasazující osudy několika dvojic do krajiny, patřící od věků jiným tvorům, jimž je…
Milostný thriller nejen z časů šedé zóny, zasazující osudy několika dvojic do krajiny, patřící od věků jiným tvorům, jimž je…

Fantasy plná napětí, záhad a humoru, odehrávající se v renesanční Itálii. Mýval Gianluca, šibal a pohádkář, ale také dobrosrdečný…
Fantasy plná napětí, záhad a humoru, odehrávající se v renesanční Itálii. Mýval Gianluca, šibal a pohádkář, ale také dobrosrdečný…

První kniha trilogie úvah Druhá derivace touhy nadčasově komentuje události, které se během našich životů dotýkaly nás všech.…
První kniha trilogie úvah Druhá derivace touhy nadčasově komentuje události, které se během našich životů dotýkaly nás všech.…

Kniha Největší přání, kterou napsala oceňovaná autorka a logopedka Ester Stará a ilustrovala přední slovenská výtvarnice Daniela…
Kniha Největší přání, kterou napsala oceňovaná autorka a logopedka Ester Stará a ilustrovala přední slovenská výtvarnice Daniela…

Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit) Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými…
Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit) Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými…

Anotace: V souboru deníkových záznamů A zavaž si tkaničky se Roman Szpuk obrací k šumavské krajině a přírodě, pozoruje dění v…
Anotace: V souboru deníkových záznamů A zavaž si tkaničky se Roman Szpuk obrací k šumavské krajině a přírodě, pozoruje dění v…

Bleskové dezerty (Edice Apetit) Nejnovijší kuchaoka z edice Apetit, Bleskové dezerty, vychází už 27. 9. 2018 a poináší s sebou…
Bleskové dezerty (Edice Apetit) Nejnovijší kuchaoka z edice Apetit, Bleskové dezerty, vychází už 27. 9. 2018 a poináší s sebou…

Líná pekařka - Sladké i slané pečení bez velké námahy (Edice Apetit) - Kniha Líná pekařka je novinkou z edice Apetit, těšit se…
Líná pekařka - Sladké i slané pečení bez velké námahy (Edice Apetit) - Kniha Líná pekařka je novinkou z edice Apetit, těšit se…

Anotace: Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa…
Anotace: Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa…

Publikace: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Václav Frič. Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu…
Publikace: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Václav Frič. Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu…

POPIS Kuchařka Koláče od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na domácí koláče. Jedná se o vůbec první…
POPIS Kuchařka Koláče od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na domácí koláče. Jedná se o vůbec první…

Anotace: Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro…
Anotace: Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro…

V knize Tradice s podtitulem Lidové zvyky a recepty spojily síly časopisy Venkov & styl, který už více než deset let přináší svým…
V knize Tradice s podtitulem Lidové zvyky a recepty spojily síly časopisy Venkov & styl, který už více než deset let přináší svým…

Anotace: 17. kuchařka z Edice Apetit Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná…
Anotace: 17. kuchařka z Edice Apetit Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná…

Publikace: Smrt krále Šumavy - Do nitra hor, po dávných stezkách, ke starým příběhům - Martin Sichinger. Příběh ze současných…
Publikace: Smrt krále Šumavy - Do nitra hor, po dávných stezkách, ke starým příběhům - Martin Sichinger. Příběh ze současných…

Anotace: Máta do mojita, libeček do polévky, kopr do koprovky, bazalka do pesta, rozmarýn na jehněčí, tymián do koláče, koriandr…
Anotace: Máta do mojita, libeček do polévky, kopr do koprovky, bazalka do pesta, rozmarýn na jehněčí, tymián do koláče, koriandr…