Knihy
Doporučujeme
Filtrace a řazení
Publikace: Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit). Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici…
Publikace: Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit). Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici…

POPIS Kuchařka Ryby a plody moře od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na pokrmy z ryb a mořských…
POPIS Kuchařka Ryby a plody moře od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na pokrmy z ryb a mořských…

POPIS Kuchařka Vegetariánská kuchařka od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů vhodných pro vegetariány…
POPIS Kuchařka Vegetariánská kuchařka od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů vhodných pro vegetariány…

Publikace: Zelenější tráva - Františka Sylva Vokurková. Serafína je šestnáctiletá holka se sluchátky v uších a hlavou plnou snů o…
Publikace: Zelenější tráva - Františka Sylva Vokurková. Serafína je šestnáctiletá holka se sluchátky v uších a hlavou plnou snů o…

Anotace: Má smysl vařit, když budete jíst sami? Rozhodně ano! Vaření pro jednoho je rychlejší, jednodušší a také méně namáhavé…
Anotace: Má smysl vařit, když budete jíst sami? Rozhodně ano! Vaření pro jednoho je rychlejší, jednodušší a také méně namáhavé…

Anotace: Hanka Moravčíková V současnosti editorka časopisu Lonely Planet se v posledních letech věnuje zejména psaní článků z…
Anotace: Hanka Moravčíková V současnosti editorka časopisu Lonely Planet se v posledních letech věnuje zejména psaní článků z…

Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit) Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými…
Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit) Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými…

Po pěti letech předkládáme čtenářům druhé aktualizované vydání monografie shrnující v ucelené a přehledné formě současné znalosti…
Po pěti letech předkládáme čtenářům druhé aktualizované vydání monografie shrnující v ucelené a přehledné formě současné znalosti…

Koronární cirkulace - Kala Petr, Mates Martin, Červinka Pavel a kol. Anotace Kardiovaskulární nemoci jsou trvale vedoucí příčinou…
Koronární cirkulace - Kala Petr, Mates Martin, Červinka Pavel a kol. Anotace Kardiovaskulární nemoci jsou trvale vedoucí příčinou…

Bleskové dezerty (Edice Apetit) Nejnovijší kuchaoka z edice Apetit, Bleskové dezerty, vychází už 27. 9. 2018 a poináší s sebou…
Bleskové dezerty (Edice Apetit) Nejnovijší kuchaoka z edice Apetit, Bleskové dezerty, vychází už 27. 9. 2018 a poináší s sebou…

Paměti porodníka - Antonín Doležal Paměti jednoho z nejznámějších českých porodníků posledního půlstoletí jsou fascinujícím…
Paměti porodníka - Antonín Doležal Paměti jednoho z nejznámějších českých porodníků posledního půlstoletí jsou fascinujícím…

Inhalační systémy v léčbě nemocí s chronickou bronchiální obstrukcí, 3. vydání - Viktor Kašák - Inhalační cesta podání léků pro…
Inhalační systémy v léčbě nemocí s chronickou bronchiální obstrukcí, 3. vydání - Viktor Kašák - Inhalační cesta podání léků pro…

Intenzivní medicína v praxi - Milan Kratochvíl, Maláska Jan, Stašek Jan, Zvoníček Václav a kol. Monografie přehledně podává…
Intenzivní medicína v praxi - Milan Kratochvíl, Maláska Jan, Stašek Jan, Zvoníček Václav a kol. Monografie přehledně podává…

Bez masa (Edice Apetit) Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni?…
Bez masa (Edice Apetit) Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni?…

Publikace: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Václav Frič. Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu…
Publikace: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Václav Frič. Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu…

Revizní operace totálních náhrad kolenního kloubu - Pavel Vavřík, Gallo Jiří, Ivan Landor Uvolnění totálních endoprotéz je…
Revizní operace totálních náhrad kolenního kloubu - Pavel Vavřík, Gallo Jiří, Ivan Landor Uvolnění totálních endoprotéz je…

POPIS Kuchařka Koláče od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na domácí koláče. Jedná se o vůbec první…
POPIS Kuchařka Koláče od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na domácí koláče. Jedná se o vůbec první…

Pošli mi vzpomínky - Barbora Vaněčková. Barbora Vaněčková se narodila v roce 1977 v Táboře. Od svých patnácti let se věnuje psaní…
Pošli mi vzpomínky - Barbora Vaněčková. Barbora Vaněčková se narodila v roce 1977 v Táboře. Od svých patnácti let se věnuje psaní…

Publikace: VATS lobektomie - Krok za krokem - Vladislav Hytych. VATS (video-asistovaná thorakoskopická) lobektomie je jednou z…
Publikace: VATS lobektomie - Krok za krokem - Vladislav Hytych. VATS (video-asistovaná thorakoskopická) lobektomie je jednou z…

Anotace: 17. kuchařka z Edice Apetit Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná…
Anotace: 17. kuchařka z Edice Apetit Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná…

Sarkoidóza – nemoc mnoha tváří - Vítězslav Kolek Monografie našeho předního pneumologa a mezinárodně uznávaného experta v oblasti…
Sarkoidóza – nemoc mnoha tváří - Vítězslav Kolek Monografie našeho předního pneumologa a mezinárodně uznávaného experta v oblasti…

Anotace: Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa…
Anotace: Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa…

V knize Tradice s podtitulem Lidové zvyky a recepty spojily síly časopisy Venkov & styl, který už více než deset let přináší svým…
V knize Tradice s podtitulem Lidové zvyky a recepty spojily síly časopisy Venkov & styl, který už více než deset let přináší svým…

POPIS Kuchařka Rychlé večeře od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na rychlé večeře, které zvládnete…
POPIS Kuchařka Rychlé večeře od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na rychlé večeře, které zvládnete…

Anotace: Již páté vydání klasické příručky, která je kompletním průvodcem výroby slivovice a dalších pálenek užitečným jak pro…
Anotace: Již páté vydání klasické příručky, která je kompletním průvodcem výroby slivovice a dalších pálenek užitečným jak pro…

Anotace: Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro…
Anotace: Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro…

Paliativa v nefrologii - Szonowská Barbora V posledním desetiletí stoupá počet pacientů s chronickým selháním ledvin, jejichž…
Paliativa v nefrologii - Szonowská Barbora V posledním desetiletí stoupá počet pacientů s chronickým selháním ledvin, jejichž…

Anotace: Nová kuchařka z edice Apetit plná tradičních i moderních luštěninových receptů z celého světa vychází už 5. 3. 2020.Jsou…
Anotace: Nová kuchařka z edice Apetit plná tradičních i moderních luštěninových receptů z celého světa vychází už 5. 3. 2020.Jsou…

POPIS Kuchařka Čokoláda od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů z čokolády a kakaa. Všechny recepty…
POPIS Kuchařka Čokoláda od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů z čokolády a kakaa. Všechny recepty…

Anotace: Osmá z řady kuchařek Edice Apetit nabízí 85 sladkých receptů na dorty a dezerty jak slavnostní (narozeninové, vtipné pro…
Anotace: Osmá z řady kuchařek Edice Apetit nabízí 85 sladkých receptů na dorty a dezerty jak slavnostní (narozeninové, vtipné pro…

Anotace: Česká kuchyně je ta, kterou máme zmáknutou dokonale, kterou milujeme a umíme vařit, a tak po kuchařce Honzo, vstávej,…
Anotace: Česká kuchyně je ta, kterou máme zmáknutou dokonale, kterou milujeme a umíme vařit, a tak po kuchařce Honzo, vstávej,…

Anotace: Máta do mojita, libeček do polévky, kopr do koprovky, bazalka do pesta, rozmarýn na jehněčí, tymián do koláče, koriandr…
Anotace: Máta do mojita, libeček do polévky, kopr do koprovky, bazalka do pesta, rozmarýn na jehněčí, tymián do koláče, koriandr…