Knihy
Doporučujeme
Filtrace a řazení
Publikace: Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit). Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici…
Publikace: Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit). Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici…

POPIS Kuchařka Ryby a plody moře od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na pokrmy z ryb a mořských…
POPIS Kuchařka Ryby a plody moře od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na pokrmy z ryb a mořských…

Bleskové dezerty (Edice Apetit) Nejnovijší kuchaoka z edice Apetit, Bleskové dezerty, vychází už 27. 9. 2018 a poináší s sebou…
Bleskové dezerty (Edice Apetit) Nejnovijší kuchaoka z edice Apetit, Bleskové dezerty, vychází už 27. 9. 2018 a poináší s sebou…

POPIS Kuchařka Vegetariánská kuchařka od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů vhodných pro vegetariány…
POPIS Kuchařka Vegetariánská kuchařka od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů vhodných pro vegetariány…

V knize Tradice s podtitulem Lidové zvyky a recepty spojily síly časopisy Venkov & styl, který už více než deset let přináší svým…
V knize Tradice s podtitulem Lidové zvyky a recepty spojily síly časopisy Venkov & styl, který už více než deset let přináší svým…

Při vaření chutných pokrmů, které vykouzlí úsměv na tváři celé rodině, se nejvíce vyplatí používat suroviny, které jsou v daném…
Při vaření chutných pokrmů, které vykouzlí úsměv na tváři celé rodině, se nejvíce vyplatí používat suroviny, které jsou v daném…

Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit) Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými…
Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit) Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými…

Anotace: Má smysl vařit, když budete jíst sami? Rozhodně ano! Vaření pro jednoho je rychlejší, jednodušší a také méně namáhavé…
Anotace: Má smysl vařit, když budete jíst sami? Rozhodně ano! Vaření pro jednoho je rychlejší, jednodušší a také méně namáhavé…

Publikace: O strašidlech a bytostech z pohádek a pověstí - Tradice a zvykosloví, pohádky, lidová říkadla, hádanky, básničky, hry…
Publikace: O strašidlech a bytostech z pohádek a pověstí - Tradice a zvykosloví, pohádky, lidová říkadla, hádanky, básničky, hry…

Bez masa (Edice Apetit) Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni?…
Bez masa (Edice Apetit) Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni?…

Bon appétit! aneb Lekce francouzské kuchyně (Edice Apetit) Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na…
Bon appétit! aneb Lekce francouzské kuchyně (Edice Apetit) Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na…

Nové přírodovědné hry - Jitka Macenauerová, Brussová Kateřina Seznámení s přírodou pomocí her. Pomocí této knihy si vypěstujete…
Nové přírodovědné hry - Jitka Macenauerová, Brussová Kateřina Seznámení s přírodou pomocí her. Pomocí této knihy si vypěstujete…

Obrázkové čtení - Pohádky, báje, bajky, pověsti - Jechová Šárka Kniha pro malé děti plná krásných pohádek, bajek, bájí a pověstí…
Obrázkové čtení - Pohádky, báje, bajky, pověsti - Jechová Šárka Kniha pro malé děti plná krásných pohádek, bajek, bájí a pověstí…

POPIS Kuchařka Rychlé večeře od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na rychlé večeře, které zvládnete…
POPIS Kuchařka Rychlé večeře od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na rychlé večeře, které zvládnete…

Pestrý svět sukulentů - Ivana Jandová, Jiří Janda, Vladislav Zatloukal. Kniha českých autorů plná rad a perfektních fotografií…
Pestrý svět sukulentů - Ivana Jandová, Jiří Janda, Vladislav Zatloukal. Kniha českých autorů plná rad a perfektních fotografií…

POPIS Kuchařka Saláty od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na saláty. Všechny recepty jsou pečlivě…
POPIS Kuchařka Saláty od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na saláty. Všechny recepty jsou pečlivě…

POPIS Kuchařka Koláče od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na domácí koláče. Jedná se o vůbec první…
POPIS Kuchařka Koláče od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na domácí koláče. Jedná se o vůbec první…

Publikace: Polévky (Edice Apetit). První kniha Apetitu, která zahřeje Druhá z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran…
Publikace: Polévky (Edice Apetit). První kniha Apetitu, která zahřeje Druhá z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran…

Anotace: Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa…
Anotace: Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa…

První čtení. Kniha přináší 16 příběhů o zvířatech a jejich ošetřovatelích. Každý příběh je doplněn jednoduchou básničkou a…
První čtení. Kniha přináší 16 příběhů o zvířatech a jejich ošetřovatelích. Každý příběh je doplněn jednoduchou básničkou a…

Anotace: Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro…
Anotace: Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro…

Anotace: Osmá z řady kuchařek Edice Apetit nabízí 85 sladkých receptů na dorty a dezerty jak slavnostní (narozeninové, vtipné pro…
Anotace: Osmá z řady kuchařek Edice Apetit nabízí 85 sladkých receptů na dorty a dezerty jak slavnostní (narozeninové, vtipné pro…

Charlie Watsonová (Hailee Steinfeld) slaví osmnáctiny, ale moc důvodů k radosti nemá. Na čele jí vyrazil čerstvý megabeďar a…
Charlie Watsonová (Hailee Steinfeld) slaví osmnáctiny, ale moc důvodů k radosti nemá. Na čele jí vyrazil čerstvý megabeďar a…

Anotace: Nová kuchařka z edice Apetit plná tradičních i moderních luštěninových receptů z celého světa vychází už 5. 3. 2020.Jsou…
Anotace: Nová kuchařka z edice Apetit plná tradičních i moderních luštěninových receptů z celého světa vychází už 5. 3. 2020.Jsou…

POPIS Kuchařka Léto aneb Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zeleniny od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran…
POPIS Kuchařka Léto aneb Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zeleniny od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran…

Lehká kuchyně - Vyladěné recepty pro zdraví a energii (Edice Apetit) Tahle kuchařka je určena všem, kdo chtějí odlehčit…
Lehká kuchyně - Vyladěné recepty pro zdraví a energii (Edice Apetit) Tahle kuchařka je určena všem, kdo chtějí odlehčit…

Anotace: Vařte z toho nejlepšího, co sezona nabízí! V druhém dílu nové řady kuchařek časopisu Apetit najdete více než 100 receptů…
Anotace: Vařte z toho nejlepšího, co sezona nabízí! V druhém dílu nové řady kuchařek časopisu Apetit najdete více než 100 receptů…

Vedle obvyklých autorových atributů, jakými byly v předešlých jeho knihách vtipný sarkasmus a společensko-kritický tón, provází…
Vedle obvyklých autorových atributů, jakými byly v předešlých jeho knihách vtipný sarkasmus a společensko-kritický tón, provází…

Napsáno perem - Lenka Petřeková - Kniha vás zavede do osudů dvou žen propojených deníky. Karolína, nezaměstnaná a hledající smysl…
Napsáno perem - Lenka Petřeková - Kniha vás zavede do osudů dvou žen propojených deníky. Karolína, nezaměstnaná a hledající smysl…

Podivná Sally Diamondová - Liz Nugent - Sally byla adoptovaná. Žije na irském venkově se svým otcem psychiatrem v důchodu. Její…
Podivná Sally Diamondová - Liz Nugent - Sally byla adoptovaná. Žije na irském venkově se svým otcem psychiatrem v důchodu. Její…

Syn sériového vraha - Charlotte Stevenson - Přežil – ale může někdy skutečně uniknout? Mrazivý psychologický román o poškození,…
Syn sériového vraha - Charlotte Stevenson - Přežil – ale může někdy skutečně uniknout? Mrazivý psychologický román o poškození,…

Publikace: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Václav Frič. Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu…
Publikace: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Václav Frič. Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu…