Knihy
Doporučujeme
Filtrace a řazení
Publikace: Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit). Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici…
Publikace: Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit). Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici…

Kniha - Království popela je šestým a závěrečným dílem série Skleněný trůn. - autor Sarah J. Maasová, 976 stran, česky, Brožovaná…
Kniha - Království popela je šestým a závěrečným dílem série Skleněný trůn. - autor Sarah J. Maasová, 976 stran, česky, Brožovaná…

POPIS Kuchařka Ryby a plody moře od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na pokrmy z ryb a mořských…
POPIS Kuchařka Ryby a plody moře od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na pokrmy z ryb a mořských…

Autor : JůTubeři, První kniha o JůTuberech v Čechách a na Slovensku! Exkluzivní rozhovory s tvými oblíbenými JůTubery. Jejich…
Autor : JůTubeři, První kniha o JůTuberech v Čechách a na Slovensku! Exkluzivní rozhovory s tvými oblíbenými JůTubery. Jejich…

POPIS Kuchařka Vegetariánská kuchařka od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů vhodných pro vegetariány…
POPIS Kuchařka Vegetariánská kuchařka od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů vhodných pro vegetariány…

Anotace: Žít v rodině, která je samé tajemství, není pro šestnáctiletou Gwendolyn zrovna snadné. Jednoho dne se s ní zatočí svět…
Anotace: Žít v rodině, která je samé tajemství, není pro šestnáctiletou Gwendolyn zrovna snadné. Jednoho dne se s ní zatočí svět…

Anotace: Má smysl vařit, když budete jíst sami? Rozhodně ano! Vaření pro jednoho je rychlejší, jednodušší a také méně namáhavé…
Anotace: Má smysl vařit, když budete jíst sami? Rozhodně ano! Vaření pro jednoho je rychlejší, jednodušší a také méně namáhavé…

Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit) Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými…
Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit) Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými…

Bleskové dezerty (Edice Apetit) Nejnovijší kuchaoka z edice Apetit, Bleskové dezerty, vychází už 27. 9. 2018 a poináší s sebou…
Bleskové dezerty (Edice Apetit) Nejnovijší kuchaoka z edice Apetit, Bleskové dezerty, vychází už 27. 9. 2018 a poináší s sebou…

Magie, romantika a bohové ve strhující fantasy od autorky sérií Akta Illuminae a Aurora. Selly uvázla na pevnině, ale rozhodně…
Magie, romantika a bohové ve strhující fantasy od autorky sérií Akta Illuminae a Aurora. Selly uvázla na pevnině, ale rozhodně…

Slyšíte mě? Román o hledání vlastní identity od autorky Srdcerváčů.. Frances je pilná studentka a nikdo a nic jí nesmí stát v…
Slyšíte mě? Román o hledání vlastní identity od autorky Srdcerváčů.. Frances je pilná studentka a nikdo a nic jí nesmí stát v…

Bez masa (Edice Apetit) Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni?…
Bez masa (Edice Apetit) Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni?…

Publikace: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Václav Frič. Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu…
Publikace: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Václav Frič. Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu…

Anotace: Charlie a Nick spolu oficiálně chodí a Charlie začíná být připravený na to, aby vyslovil ta dvě slůvka: Miluju tě. Nick…
Anotace: Charlie a Nick spolu oficiálně chodí a Charlie začíná být připravený na to, aby vyslovil ta dvě slůvka: Miluju tě. Nick…

Drahokamy kolem nás - Lokality sběru minerálů v Česku a na Slovensku pro začátečníky i pokročilé - Toegel Vlastimil V knize sice…
Drahokamy kolem nás - Lokality sběru minerálů v Česku a na Slovensku pro začátečníky i pokročilé - Toegel Vlastimil V knize sice…

První díl epické sci-fi série od youtubera Sterakdary. Na Zemi roku 2043 přistálo mimozemské plavidlo a vypustilo černý sliz…
První díl epické sci-fi série od youtubera Sterakdary. Na Zemi roku 2043 přistálo mimozemské plavidlo a vypustilo černý sliz…

Výtvarné hrátky z pohádky do pohádky - Markéta Vítková Pestrobarevná kniha obsahuje 36 pohádkových příběhů, na něž navazují krok…
Výtvarné hrátky z pohádky do pohádky - Markéta Vítková Pestrobarevná kniha obsahuje 36 pohádkových příběhů, na něž navazují krok…

POPIS Kuchařka Koláče od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na domácí koláče. Jedná se o vůbec první…
POPIS Kuchařka Koláče od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na domácí koláče. Jedná se o vůbec první…

Anotace: 17. kuchařka z Edice Apetit Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná…
Anotace: 17. kuchařka z Edice Apetit Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná…

V knize Tradice s podtitulem Lidové zvyky a recepty spojily síly časopisy Venkov & styl, který už více než deset let přináší svým…
V knize Tradice s podtitulem Lidové zvyky a recepty spojily síly časopisy Venkov & styl, který už více než deset let přináší svým…

Box deníků malého poseroutky nabízí následující skladbu. Obsahuje první knihu Jeffa Kinneyho Deník malého poseroutky, ve které…
Box deníků malého poseroutky nabízí následující skladbu. Obsahuje první knihu Jeffa Kinneyho Deník malého poseroutky, ve které…

Napínavý světový bestseller, který si mohli přečíst čtenáři již v 25 zemích po celém světě.Tento titul je dostupný také v kolekci…
Napínavý světový bestseller, který si mohli přečíst čtenáři již v 25 zemích po celém světě.Tento titul je dostupný také v kolekci…

Originální urban fantasy z alternativních Spojených států Rem Erdes zmizel. Jeho bratr Paul ví, že za tím musí vězet něco…
Originální urban fantasy z alternativních Spojených států Rem Erdes zmizel. Jeho bratr Paul ví, že za tím musí vězet něco…

Anotace: Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro…
Anotace: Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro…

Při vaření chutných pokrmů, které vykouzlí úsměv na tváři celé rodině, se nejvíce vyplatí používat suroviny, které jsou v daném…
Při vaření chutných pokrmů, které vykouzlí úsměv na tváři celé rodině, se nejvíce vyplatí používat suroviny, které jsou v daném…

Anotace: Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa…
Anotace: Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa…

Příručka pro všechny současné i budoucí studenty Školy dobra a zla! Vítejte ve Škole dobra a zla! Všichni největší hrdinové a…
Příručka pro všechny současné i budoucí studenty Školy dobra a zla! Vítejte ve Škole dobra a zla! Všichni největší hrdinové a…

Když ho miluješ, máš pořád co řešit!Skoro každá holka se někdy zamilovala do svého nejlepšího kamaráda, herce nebo zadaného kluka…
Když ho miluješ, máš pořád co řešit!Skoro každá holka se někdy zamilovala do svého nejlepšího kamaráda, herce nebo zadaného kluka…

Láska má zvuk. Zní jako tisíc úderů srdce, jež se ozývají současně. Princezna Annika žije pohodlný život, ale žádný přepych…
Láska má zvuk. Zní jako tisíc úderů srdce, jež se ozývají současně. Princezna Annika žije pohodlný život, ale žádný přepych…

Na lásku není nikdy pozdě. Co byste dělaly, kdyby vás kluk, do kterého jste zamilované, viděl jen jako svou nejlepší kamarádku?…
Na lásku není nikdy pozdě. Co byste dělaly, kdyby vás kluk, do kterého jste zamilované, viděl jen jako svou nejlepší kamarádku?…

Anotace: Česká kuchyně je ta, kterou máme zmáknutou dokonale, kterou milujeme a umíme vařit, a tak po kuchařce Honzo, vstávej,…
Anotace: Česká kuchyně je ta, kterou máme zmáknutou dokonale, kterou milujeme a umíme vařit, a tak po kuchařce Honzo, vstávej,…

Anotace: Máta do mojita, libeček do polévky, kopr do koprovky, bazalka do pesta, rozmarýn na jehněčí, tymián do koláče, koriandr…
Anotace: Máta do mojita, libeček do polévky, kopr do koprovky, bazalka do pesta, rozmarýn na jehněčí, tymián do koláče, koriandr…