Knihy
Doporučujeme
Filtrace a řazení
Publikace: Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit). Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici…
Publikace: Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit). Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici…

POPIS Kuchařka Ryby a plody moře od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na pokrmy z ryb a mořských…
POPIS Kuchařka Ryby a plody moře od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na pokrmy z ryb a mořských…

Centrální impérium: Omega 1 - Komanda Omega - Jan Kotouč - Komanda Omega pracují ve stínech Centrálního impéria. Neřídí se zákony…
Centrální impérium: Omega 1 - Komanda Omega - Jan Kotouč - Komanda Omega pracují ve stínech Centrálního impéria. Neřídí se zákony…

POPIS Kuchařka Vegetariánská kuchařka od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů vhodných pro vegetariány…
POPIS Kuchařka Vegetariánská kuchařka od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů vhodných pro vegetariány…

Kra (Evropská space-opera) - Obluk Pavel Vstupujete do světa, v němž mrazí.Kéž je vaše smrt rychlá.Židé Pavučinu nevytvořili, ba…
Kra (Evropská space-opera) - Obluk Pavel Vstupujete do světa, v němž mrazí.Kéž je vaše smrt rychlá.Židé Pavučinu nevytvořili, ba…

55+ - Jiřina Tejkalová Čtyři ženy se octnou na ostrově věčného jara, v podstatě proti své vůli a jen proto, aby splnily poslední…
55+ - Jiřina Tejkalová Čtyři ženy se octnou na ostrově věčného jara, v podstatě proti své vůli a jen proto, aby splnily poslední…

Anotace: Má smysl vařit, když budete jíst sami? Rozhodně ano! Vaření pro jednoho je rychlejší, jednodušší a také méně namáhavé…
Anotace: Má smysl vařit, když budete jíst sami? Rozhodně ano! Vaření pro jednoho je rychlejší, jednodušší a také méně namáhavé…

Bleskové dezerty (Edice Apetit) Nejnovijší kuchaoka z edice Apetit, Bleskové dezerty, vychází už 27. 9. 2018 a poináší s sebou…
Bleskové dezerty (Edice Apetit) Nejnovijší kuchaoka z edice Apetit, Bleskové dezerty, vychází už 27. 9. 2018 a poináší s sebou…

Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit) Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými…
Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit) Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými…

Star Trek Titan - Meč Damoklův - Thorne Geoffrey Osud: idea stará, jako sám život. Utváříme budoucnost našimi činy, nebo je už…
Star Trek Titan - Meč Damoklův - Thorne Geoffrey Osud: idea stará, jako sám život. Utváříme budoucnost našimi činy, nebo je už…

Velká bouře v českých zemích - Jan Kotouč - Svět se změnil. V květnu roku 1848 nastala Velká bouře. Nikdo neví, odkud přišla a co…
Velká bouře v českých zemích - Jan Kotouč - Svět se změnil. V květnu roku 1848 nastala Velká bouře. Nikdo neví, odkud přišla a co…

České střemhlavé bombardéry proti carským bitevním lodímV polovině 19. století postihla svět katastrofa. Celé části zemského…
České střemhlavé bombardéry proti carským bitevním lodímV polovině 19. století postihla svět katastrofa. Celé části zemského…

Všichni své kariéry rozjíždíme s dobrými úmysly. Jak se ale v práci zvyšuje stres a napětí, propadne řada z nás dříčské mýlce.…
Všichni své kariéry rozjíždíme s dobrými úmysly. Jak se ale v práci zvyšuje stres a napětí, propadne řada z nás dříčské mýlce.…

Strnadův efekt - Jan Kotouč - Matěj Strnad vedl relativně spokojený, obyčejný život. Možná by rád víc vídal svého syna z prvního…
Strnadův efekt - Jan Kotouč - Matěj Strnad vedl relativně spokojený, obyčejný život. Možná by rád víc vídal svého syna z prvního…

Poslední velkoměsto 5 - Bílá jako sůl - Vladimír Šlechta - Druhá polovina třiadvacátého století, dvě stě let po Apokalypse. *****…
Poslední velkoměsto 5 - Bílá jako sůl - Vladimír Šlechta - Druhá polovina třiadvacátého století, dvě stě let po Apokalypse. *****…

Ostří ozvěny - Vladimír Šlechta - V postkatastrofickém světě po druhé energetické válce se lidé teprve snaží opět ujmout vlády.…
Ostří ozvěny - Vladimír Šlechta - V postkatastrofickém světě po druhé energetické válce se lidé teprve snaží opět ujmout vlády.…

Centrální impérium: Omega 2 - Expanzní sektor - Jan Kotouč - Komanda Omega byla zrazena. Elitním vojákům, zodpovídajícím se pouze…
Centrální impérium: Omega 2 - Expanzní sektor - Jan Kotouč - Komanda Omega byla zrazena. Elitním vojákům, zodpovídajícím se pouze…

Nenávidím, když se musím podřídit, ale rodina a její postavení jsou u nás už desítky let nadřazeny osobním preferencím a pocitům…
Nenávidím, když se musím podřídit, ale rodina a její postavení jsou u nás už desítky let nadřazeny osobním preferencím a pocitům…

Když se Elara pohádá s mámou, rozhodne se utéct za babičkou do Green Valley. V noci ji ale ve Skalistých horách překvapí sněhová…
Když se Elara pohádá s mámou, rozhodne se utéct za babičkou do Green Valley. V noci ji ale ve Skalistých horách překvapí sněhová…

Miss Cirkus - Jiřina Tejkalová. V roce 1976 se vlastně skoro nic nestalo... praví historické prameny. Úplně jinak na tom ale byla…
Miss Cirkus - Jiřina Tejkalová. V roce 1976 se vlastně skoro nic nestalo... praví historické prameny. Úplně jinak na tom ale byla…

Kouř 2 - Kouř a zrcadla - Tanya Huffová. Původně mělo jít o nenáročný týden, lokace byla dokonalá, štáb na místě a scénář…
Kouř 2 - Kouř a zrcadla - Tanya Huffová. Původně mělo jít o nenáročný týden, lokace byla dokonalá, štáb na místě a scénář…

Bez masa (Edice Apetit) Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni?…
Bez masa (Edice Apetit) Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni?…

Alexander Carlsson, syn švédského multimilionáře a polské operní pěvkyně, dostává od svého otce exkluzivní hotel v Sopotech.…
Alexander Carlsson, syn švédského multimilionáře a polské operní pěvkyně, dostává od svého otce exkluzivní hotel v Sopotech.…

Publikace: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Václav Frič. Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu…
Publikace: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Václav Frič. Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu…

Publikace: Všechno nejlepší, paní Láryfáry - Anne MacDonaldová;Betty MacDonaldová. I v tomto novém, poprvé vydávaném pokračování…
Publikace: Všechno nejlepší, paní Láryfáry - Anne MacDonaldová;Betty MacDonaldová. I v tomto novém, poprvé vydávaném pokračování…

Rodina hejkala Huga obývá poklidně starou vilu na pokraji města. Sladký strašidelný život, v němž si Hugo hejkal, jeho paní…
Rodina hejkala Huga obývá poklidně starou vilu na pokraji města. Sladký strašidelný život, v němž si Hugo hejkal, jeho paní…

Kniha - Koho by občas nepotrápila nimravka nebo mlátilka, že? Naštěstí je tu Paní Láryfáry, kouzelná přítelkyně všech rošťáků! -…
Kniha - Koho by občas nepotrápila nimravka nebo mlátilka, že? Naštěstí je tu Paní Láryfáry, kouzelná přítelkyně všech rošťáků! -…

V knize Tradice s podtitulem Lidové zvyky a recepty spojily síly časopisy Venkov & styl, který už více než deset let přináší svým…
V knize Tradice s podtitulem Lidové zvyky a recepty spojily síly časopisy Venkov & styl, který už více než deset let přináší svým…

POPIS Kuchařka Koláče od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na domácí koláče. Jedná se o vůbec první…
POPIS Kuchařka Koláče od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na domácí koláče. Jedná se o vůbec první…

Anotace: 17. kuchařka z Edice Apetit Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná…
Anotace: 17. kuchařka z Edice Apetit Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná…

Kouř 3 - Kouř a popel - Tanya Huffová. Mladý čaroděj Tony Foster se stal asistentem režiséra v zácviku u syndikovaného upířího…
Kouř 3 - Kouř a popel - Tanya Huffová. Mladý čaroděj Tony Foster se stal asistentem režiséra v zácviku u syndikovaného upířího…

Anotace: Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa…
Anotace: Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa…