Knihy
Doporučujeme
Filtrace a řazení
Opravdové zločiny 3 - Do třetice všeho krvavého! - Lucie Bechynková - Brutální i záhadné případy opět ožívají v nervydrásající…
Opravdové zločiny 3 - Do třetice všeho krvavého! - Lucie Bechynková - Brutální i záhadné případy opět ožívají v nervydrásající…

Skutečné zločiny po Česku 2 - Další zásadní případy české kriminalistiky - Radek Galaš - Elitní vyšetřovatel, který sbírá…
Skutečné zločiny po Česku 2 - Další zásadní případy české kriminalistiky - Radek Galaš - Elitní vyšetřovatel, který sbírá…

Publikace: Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit). Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici…
Publikace: Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit). Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici…

POPIS Kuchařka Ryby a plody moře od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na pokrmy z ryb a mořských…
POPIS Kuchařka Ryby a plody moře od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na pokrmy z ryb a mořských…

Magický příběh z pera bestsellerové autorky Karin Krajčo Babinské vás zavede do světa, kde se rodinná tajemství prolínají s…
Magický příběh z pera bestsellerové autorky Karin Krajčo Babinské vás zavede do světa, kde se rodinná tajemství prolínají s…

Vandrácký cestopis, který je vážně k sežrání! Vagamundos na Papui Nové Guineji.. Vandrácký cestopis, který je vážně k sežrání!…
Vandrácký cestopis, který je vážně k sežrání! Vagamundos na Papui Nové Guineji.. Vandrácký cestopis, který je vážně k sežrání!…

POPIS Kuchařka Vegetariánská kuchařka od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů vhodných pro vegetariány…
POPIS Kuchařka Vegetariánská kuchařka od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů vhodných pro vegetariány…

Kniha pro partnery - Milan Studnička - Jak vybudovat spokojený vztah, ve kterém se budou partneři vzájemně doplňovat a v němž…
Kniha pro partnery - Milan Studnička - Jak vybudovat spokojený vztah, ve kterém se budou partneři vzájemně doplňovat a v němž…

Dějiny temné i tajemné - Záhadné české zločiny - Jaroslav Krupka - Kterou vraždu z české historie obestírá nejvíce záhad? S čím…
Dějiny temné i tajemné - Záhadné české zločiny - Jaroslav Krupka - Kterou vraždu z české historie obestírá nejvíce záhad? S čím…

Rozhovory Terezie Tománkové - Terezie Tománková - Terezie Tománková je výraznou tváří televize Prima. Rozhovory v jejím pořadu…
Rozhovory Terezie Tománkové - Terezie Tománková - Terezie Tománková je výraznou tváří televize Prima. Rozhovory v jejím pořadu…

55+ - Jiřina Tejkalová Čtyři ženy se octnou na ostrově věčného jara, v podstatě proti své vůli a jen proto, aby splnily poslední…
55+ - Jiřina Tejkalová Čtyři ženy se octnou na ostrově věčného jara, v podstatě proti své vůli a jen proto, aby splnily poslední…

Anotace: Má smysl vařit, když budete jíst sami? Rozhodně ano! Vaření pro jednoho je rychlejší, jednodušší a také méně namáhavé…
Anotace: Má smysl vařit, když budete jíst sami? Rozhodně ano! Vaření pro jednoho je rychlejší, jednodušší a také méně namáhavé…

Jak být šťastná v životě, v partnerství i v poslání. Vše o zdravé sebehodnotě. Průvodce od autorky bestselleru Tajemství…
Jak být šťastná v životě, v partnerství i v poslání. Vše o zdravé sebehodnotě. Průvodce od autorky bestselleru Tajemství…

Bleskové dezerty (Edice Apetit) Nejnovijší kuchaoka z edice Apetit, Bleskové dezerty, vychází už 27. 9. 2018 a poináší s sebou…
Bleskové dezerty (Edice Apetit) Nejnovijší kuchaoka z edice Apetit, Bleskové dezerty, vychází už 27. 9. 2018 a poináší s sebou…

Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit) Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými…
Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit) Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými…

Všichni své kariéry rozjíždíme s dobrými úmysly. Jak se ale v práci zvyšuje stres a napětí, propadne řada z nás dříčské mýlce.…
Všichni své kariéry rozjíždíme s dobrými úmysly. Jak se ale v práci zvyšuje stres a napětí, propadne řada z nás dříčské mýlce.…

Fenomén Česká Kanada - Petr Pokovba - Panenská příroda, ohromující památky, zaniklé vesnice i proslulá mařížská keramika. To vše…
Fenomén Česká Kanada - Petr Pokovba - Panenská příroda, ohromující památky, zaniklé vesnice i proslulá mařížská keramika. To vše…

Nenávidím, když se musím podřídit, ale rodina a její postavení jsou u nás už desítky let nadřazeny osobním preferencím a pocitům…
Nenávidím, když se musím podřídit, ale rodina a její postavení jsou u nás už desítky let nadřazeny osobním preferencím a pocitům…

Když se Elara pohádá s mámou, rozhodne se utéct za babičkou do Green Valley. V noci ji ale ve Skalistých horách překvapí sněhová…
Když se Elara pohádá s mámou, rozhodne se utéct za babičkou do Green Valley. V noci ji ale ve Skalistých horách překvapí sněhová…

Miss Cirkus - Jiřina Tejkalová. V roce 1976 se vlastně skoro nic nestalo... praví historické prameny. Úplně jinak na tom ale byla…
Miss Cirkus - Jiřina Tejkalová. V roce 1976 se vlastně skoro nic nestalo... praví historické prameny. Úplně jinak na tom ale byla…

Bez masa (Edice Apetit) Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni?…
Bez masa (Edice Apetit) Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni?…

Alexander Carlsson, syn švédského multimilionáře a polské operní pěvkyně, dostává od svého otce exkluzivní hotel v Sopotech.…
Alexander Carlsson, syn švédského multimilionáře a polské operní pěvkyně, dostává od svého otce exkluzivní hotel v Sopotech.…

Publikace: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Václav Frič. Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu…
Publikace: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Václav Frič. Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu…

Publikace: Všechno nejlepší, paní Láryfáry - Anne MacDonaldová;Betty MacDonaldová. I v tomto novém, poprvé vydávaném pokračování…
Publikace: Všechno nejlepší, paní Láryfáry - Anne MacDonaldová;Betty MacDonaldová. I v tomto novém, poprvé vydávaném pokračování…

Rodina hejkala Huga obývá poklidně starou vilu na pokraji města. Sladký strašidelný život, v němž si Hugo hejkal, jeho paní…
Rodina hejkala Huga obývá poklidně starou vilu na pokraji města. Sladký strašidelný život, v němž si Hugo hejkal, jeho paní…

Kniha - Koho by občas nepotrápila nimravka nebo mlátilka, že? Naštěstí je tu Paní Láryfáry, kouzelná přítelkyně všech rošťáků! -…
Kniha - Koho by občas nepotrápila nimravka nebo mlátilka, že? Naštěstí je tu Paní Láryfáry, kouzelná přítelkyně všech rošťáků! -…

V knize Tradice s podtitulem Lidové zvyky a recepty spojily síly časopisy Venkov & styl, který už více než deset let přináší svým…
V knize Tradice s podtitulem Lidové zvyky a recepty spojily síly časopisy Venkov & styl, který už více než deset let přináší svým…

I když se jí dějou dramata, vypořádává se s nimi smíchem. Akorát u toho někdy brečí jako kráva. Herečka a fotografka se smyslem…
I když se jí dějou dramata, vypořádává se s nimi smíchem. Akorát u toho někdy brečí jako kráva. Herečka a fotografka se smyslem…

POPIS Kuchařka Koláče od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na domácí koláče. Jedná se o vůbec první…
POPIS Kuchařka Koláče od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na domácí koláče. Jedná se o vůbec první…

Anotace: 17. kuchařka z Edice Apetit Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná…
Anotace: 17. kuchařka z Edice Apetit Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná…

Skutečné zločiny na Plzeňsku 2 - František Müller - Další várka šokujících případů v podání kapitána plzeňské kriminálky …
Skutečné zločiny na Plzeňsku 2 - František Müller - Další várka šokujících případů v podání kapitána plzeňské kriminálky …

Anotace: Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa…
Anotace: Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa…