Knihy
Doporučujeme
Filtrace a řazení
POPIS Kuchařka Vegetariánská kuchařka od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů vhodných pro vegetariány…
POPIS Kuchařka Vegetariánská kuchařka od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů vhodných pro vegetariány…

Publikace: Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit). Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici…
Publikace: Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit). Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici…

Bleskové dezerty (Edice Apetit) Nejnovijší kuchaoka z edice Apetit, Bleskové dezerty, vychází už 27. 9. 2018 a poináší s sebou…
Bleskové dezerty (Edice Apetit) Nejnovijší kuchaoka z edice Apetit, Bleskové dezerty, vychází už 27. 9. 2018 a poináší s sebou…

POPIS Kuchařka Ryby a plody moře od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na pokrmy z ryb a mořských…
POPIS Kuchařka Ryby a plody moře od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na pokrmy z ryb a mořských…

Publikace: Literatura pro 2. ročník středních škol – učebnice - T. Polášková, K. Srnská, A. Štěpánková, V. Tobolíková. Učebnice…
Publikace: Literatura pro 2. ročník středních škol – učebnice - T. Polášková, K. Srnská, A. Štěpánková, V. Tobolíková. Učebnice…

Publikace: Literatura pro 1. ročník středních škol (pracovní sešit) - Renata Bláhová; Eva Chvalovská; Taťána Polášková; Pavel…
Publikace: Literatura pro 1. ročník středních škol (pracovní sešit) - Renata Bláhová; Eva Chvalovská; Taťána Polášková; Pavel…

Představujeme vám pracovní sešit, který tvoří součást učebnicové sady Nová literatura 2 pro střední školy určené pro 2. ročník…
Představujeme vám pracovní sešit, který tvoří součást učebnicové sady Nová literatura 2 pro střední školy určené pro 2. ročník…

Přepracované vydání publikace Odmaturuj! z českého jazyka, vhodné pro průběžné studium i na přípravu k maturitě, komplexně…
Přepracované vydání publikace Odmaturuj! z českého jazyka, vhodné pro průběžné studium i na přípravu k maturitě, komplexně…

V knize Tradice s podtitulem Lidové zvyky a recepty spojily síly časopisy Venkov & styl, který už více než deset let přináší svým…
V knize Tradice s podtitulem Lidové zvyky a recepty spojily síly časopisy Venkov & styl, který už více než deset let přináší svým…

Publikace: Literatura pro 4. ročník středních škol – učebnice - L. Andree;M. Fránek;M. Kulhavá;A. Merenus;D. Nečasová;H.…
Publikace: Literatura pro 4. ročník středních škol – učebnice - L. Andree;M. Fránek;M. Kulhavá;A. Merenus;D. Nečasová;H.…

Anotace: Má smysl vařit, když budete jíst sami? Rozhodně ano! Vaření pro jednoho je rychlejší, jednodušší a také méně namáhavé…
Anotace: Má smysl vařit, když budete jíst sami? Rozhodně ano! Vaření pro jednoho je rychlejší, jednodušší a také méně namáhavé…

Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit) Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými…
Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit) Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými…

Bez masa (Edice Apetit) Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni?…
Bez masa (Edice Apetit) Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni?…

Publikace: Společenské vědy pro střední školy – 1 (učebnice) - D. Denglerová, H. Doležalová, V. Kirchnerová, R. Kundt, J. Němec,…
Publikace: Společenské vědy pro střední školy – 1 (učebnice) - D. Denglerová, H. Doležalová, V. Kirchnerová, R. Kundt, J. Němec,…

Publikace: Společenské vědy pro střední školy – 2 (učebnice) - P. Dufek, E. Kneblová, R. Kundt, J. Němec, P. Spáč, B. Vacková, P.…
Publikace: Společenské vědy pro střední školy – 2 (učebnice) - P. Dufek, E. Kneblová, R. Kundt, J. Němec, P. Spáč, B. Vacková, P.…

POPIS Kuchařka Rychlé večeře od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na rychlé večeře, které zvládnete…
POPIS Kuchařka Rychlé večeře od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na rychlé večeře, které zvládnete…

Odmaturuj z matematiky 1 - Kolektiv autorů Poutavá učebnice určená k přípravě na maturitu (i k nové podobě maturity) a k…
Odmaturuj z matematiky 1 - Kolektiv autorů Poutavá učebnice určená k přípravě na maturitu (i k nové podobě maturity) a k…

POPIS Kuchařka Saláty od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na saláty. Všechny recepty jsou pečlivě…
POPIS Kuchařka Saláty od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na saláty. Všechny recepty jsou pečlivě…

POPIS Kuchařka Koláče od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na domácí koláče. Jedná se o vůbec první…
POPIS Kuchařka Koláče od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na domácí koláče. Jedná se o vůbec první…

Čítanka pro 2. ročník základní školy - Jitka Halasová, Grolichová S. Učebnice k vyučování čtení a literární výchovy ve 2. ročníku…
Čítanka pro 2. ročník základní školy - Jitka Halasová, Grolichová S. Učebnice k vyučování čtení a literární výchovy ve 2. ročníku…

Anotace: Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa…
Anotace: Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa…

Publikace: Polévky (Edice Apetit). První kniha Apetitu, která zahřeje Druhá z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran…
Publikace: Polévky (Edice Apetit). První kniha Apetitu, která zahřeje Druhá z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran…

Anotace: Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro…
Anotace: Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro…

Autor : Pavol Tarábek, Poutavá učebnice určená k přípravě na maturitu (i novou podobu maturity) a přijímací zkoušky na vysoké…
Autor : Pavol Tarábek, Poutavá učebnice určená k přípravě na maturitu (i novou podobu maturity) a přijímací zkoušky na vysoké…

POPIS Kuchařka Léto aneb Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zeleniny od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran…
POPIS Kuchařka Léto aneb Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zeleniny od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran…

Anotace: Nová kuchařka z edice Apetit plná tradičních i moderních luštěninových receptů z celého světa vychází už 5. 3. 2020.Jsou…
Anotace: Nová kuchařka z edice Apetit plná tradičních i moderních luštěninových receptů z celého světa vychází už 5. 3. 2020.Jsou…

Anotace: Osmá z řady kuchařek Edice Apetit nabízí 85 sladkých receptů na dorty a dezerty jak slavnostní (narozeninové, vtipné pro…
Anotace: Osmá z řady kuchařek Edice Apetit nabízí 85 sladkých receptů na dorty a dezerty jak slavnostní (narozeninové, vtipné pro…

Lehká kuchyně - Vyladěné recepty pro zdraví a energii (Edice Apetit) Tahle kuchařka je určena všem, kdo chtějí odlehčit…
Lehká kuchyně - Vyladěné recepty pro zdraví a energii (Edice Apetit) Tahle kuchařka je určena všem, kdo chtějí odlehčit…

Anotace: Vařte z toho nejlepšího, co sezona nabízí! V druhém dílu nové řady kuchařek časopisu Apetit najdete více než 100 receptů…
Anotace: Vařte z toho nejlepšího, co sezona nabízí! V druhém dílu nové řady kuchařek časopisu Apetit najdete více než 100 receptů…

Když s nadšením překonáte překážky v podobě nepříznivých situací, nebo lidí neochotných ke spolupráci a boj s nimi transformujete…
Když s nadšením překonáte překážky v podobě nepříznivých situací, nebo lidí neochotných ke spolupráci a boj s nimi transformujete…

Bon appétit! aneb Lekce francouzské kuchyně (Edice Apetit) Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na…
Bon appétit! aneb Lekce francouzské kuchyně (Edice Apetit) Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na…

Publikace: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Václav Frič. Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu…
Publikace: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Václav Frič. Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu…