Knihy
Doporučujeme
Filtrace a řazení
POPIS Kuchařka Vegetariánská kuchařka od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů vhodných pro vegetariány…
POPIS Kuchařka Vegetariánská kuchařka od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů vhodných pro vegetariány…

Kniha - autor Petr Mandík, 240 stran, česky, Brožovaná bez přebalu lesklá. Příběh o dívce, která jednoho dne náhle zjistí, že má…
Kniha - autor Petr Mandík, 240 stran, česky, Brožovaná bez přebalu lesklá. Příběh o dívce, která jednoho dne náhle zjistí, že má…

Publikace: Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit). Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici…
Publikace: Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit). Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici…

Bleskové dezerty (Edice Apetit) Nejnovijší kuchaoka z edice Apetit, Bleskové dezerty, vychází už 27. 9. 2018 a poináší s sebou…
Bleskové dezerty (Edice Apetit) Nejnovijší kuchaoka z edice Apetit, Bleskové dezerty, vychází už 27. 9. 2018 a poináší s sebou…

POPIS Kuchařka Ryby a plody moře od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na pokrmy z ryb a mořských…
POPIS Kuchařka Ryby a plody moře od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na pokrmy z ryb a mořských…

V knize Tradice s podtitulem Lidové zvyky a recepty spojily síly časopisy Venkov & styl, který už více než deset let přináší svým…
V knize Tradice s podtitulem Lidové zvyky a recepty spojily síly časopisy Venkov & styl, který už více než deset let přináší svým…

Anotace: Nová kniha oblíbené autorky opět s patřičnou nadsázkou popisuje zážitky z cestování nejen po koutech naší země. S…
Anotace: Nová kniha oblíbené autorky opět s patřičnou nadsázkou popisuje zážitky z cestování nejen po koutech naší země. S…

Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit) Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými…
Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit) Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými…

Anotace: Má smysl vařit, když budete jíst sami? Rozhodně ano! Vaření pro jednoho je rychlejší, jednodušší a také méně namáhavé…
Anotace: Má smysl vařit, když budete jíst sami? Rozhodně ano! Vaření pro jednoho je rychlejší, jednodušší a také méně namáhavé…

Bez masa (Edice Apetit) Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni?…
Bez masa (Edice Apetit) Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni?…

POPIS Kuchařka Rychlé večeře od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na rychlé večeře, které zvládnete…
POPIS Kuchařka Rychlé večeře od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na rychlé večeře, které zvládnete…

POPIS Kuchařka Saláty od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na saláty. Všechny recepty jsou pečlivě…
POPIS Kuchařka Saláty od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na saláty. Všechny recepty jsou pečlivě…

POPIS Kuchařka Koláče od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na domácí koláče. Jedná se o vůbec první…
POPIS Kuchařka Koláče od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na domácí koláče. Jedná se o vůbec první…

Anotace: Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa…
Anotace: Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa…

Publikace: Polévky (Edice Apetit). První kniha Apetitu, která zahřeje Druhá z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran…
Publikace: Polévky (Edice Apetit). První kniha Apetitu, která zahřeje Druhá z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran…

Anotace: Vydejte se v nové sérii s Romanem Pavelou do světa bylin z naší přírody nebo těch, které znáte z kuchyně. Poodhalte…
Anotace: Vydejte se v nové sérii s Romanem Pavelou do světa bylin z naší přírody nebo těch, které znáte z kuchyně. Poodhalte…

Anotace: Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro…
Anotace: Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro…

Anotace: Nová kuchařka z edice Apetit plná tradičních i moderních luštěninových receptů z celého světa vychází už 5. 3. 2020.Jsou…
Anotace: Nová kuchařka z edice Apetit plná tradičních i moderních luštěninových receptů z celého světa vychází už 5. 3. 2020.Jsou…

POPIS Kuchařka Léto aneb Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zeleniny od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran…
POPIS Kuchařka Léto aneb Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zeleniny od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran…

Anotace: Osmá z řady kuchařek Edice Apetit nabízí 85 sladkých receptů na dorty a dezerty jak slavnostní (narozeninové, vtipné pro…
Anotace: Osmá z řady kuchařek Edice Apetit nabízí 85 sladkých receptů na dorty a dezerty jak slavnostní (narozeninové, vtipné pro…

Anotace: Čtvrtý díl oblíbené série publikací Světem bylin s Romanem Pavelou tentokrát představuje byliny důležité pro prevenci a…
Anotace: Čtvrtý díl oblíbené série publikací Světem bylin s Romanem Pavelou tentokrát představuje byliny důležité pro prevenci a…

Lehká kuchyně - Vyladěné recepty pro zdraví a energii (Edice Apetit) Tahle kuchařka je určena všem, kdo chtějí odlehčit…
Lehká kuchyně - Vyladěné recepty pro zdraví a energii (Edice Apetit) Tahle kuchařka je určena všem, kdo chtějí odlehčit…

Anotace: Vařte z toho nejlepšího, co sezona nabízí! V druhém dílu nové řady kuchařek časopisu Apetit najdete více než 100 receptů…
Anotace: Vařte z toho nejlepšího, co sezona nabízí! V druhém dílu nové řady kuchařek časopisu Apetit najdete více než 100 receptů…

Případ zákeřného vyděrače - Vzpomínky budějovického kata II - Jaromír Jindra Vyděračův list, vložený do strašidelné schránky,…
Případ zákeřného vyděrače - Vzpomínky budějovického kata II - Jaromír Jindra Vyděračův list, vložený do strašidelné schránky,…

Světem bylin s Romanem Pavelou - Stres a únava - Roman Pavela - Šestý díl oblíbené série publikací Světem bylin s Romanem Pavelou…
Světem bylin s Romanem Pavelou - Stres a únava - Roman Pavela - Šestý díl oblíbené série publikací Světem bylin s Romanem Pavelou…

Velký průšvih - Anna Beatrix Bártová - Vždycky, když Honza s Pavlou přišli někam do společnosti a někdo se jich ptal, kdy si…
Velký průšvih - Anna Beatrix Bártová - Vždycky, když Honza s Pavlou přišli někam do společnosti a někdo se jich ptal, kdy si…

Zločiny dvorního rady II. - Až přiletí kometa - Jaromír Jindra - Zločiny dvorního rady nejsou klasickou detektivní sérií, třebaže…
Zločiny dvorního rady II. - Až přiletí kometa - Jaromír Jindra - Zločiny dvorního rady nejsou klasickou detektivní sérií, třebaže…

Růže pro Kateřinu - Střípky z mládí Jana Žižky z Trocnova - Jaromír Jindra - Ke královskému dvoru přichází zemanský synek Jan z…
Růže pro Kateřinu - Střípky z mládí Jana Žižky z Trocnova - Jaromír Jindra - Ke královskému dvoru přichází zemanský synek Jan z…

Zločiny dvorního rady I. - Sběratel firemních štítů - Jaromír Jindra - Zločiny dvorního rady nejsou klasickou detektivní sérií,…
Zločiny dvorního rady I. - Sběratel firemních štítů - Jaromír Jindra - Zločiny dvorního rady nejsou klasickou detektivní sérií,…

Líná pekařka - Sladké i slané pečení bez velké námahy (Edice Apetit) - Kniha Líná pekařka je novinkou z edice Apetit, těšit se…
Líná pekařka - Sladké i slané pečení bez velké námahy (Edice Apetit) - Kniha Líná pekařka je novinkou z edice Apetit, těšit se…

Bon appétit! aneb Lekce francouzské kuchyně (Edice Apetit) Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na…
Bon appétit! aneb Lekce francouzské kuchyně (Edice Apetit) Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na…

Publikace: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Václav Frič. Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu…
Publikace: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Václav Frič. Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu…