Knihy
Doporučujeme
Filtrace a řazení
Anotace: Čeština expres 1 (úroveň A1/1) je přepracovaným a rozšířeným vydáním populární učebnice Czech Expres 1. Publikace…
Anotace: Čeština expres 1 (úroveň A1/1) je přepracovaným a rozšířeným vydáním populární učebnice Czech Expres 1. Publikace…

Publikace: Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit). Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici…
Publikace: Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit). Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici…

POPIS Kuchařka Ryby a plody moře od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na pokrmy z ryb a mořských…
POPIS Kuchařka Ryby a plody moře od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na pokrmy z ryb a mořských…

Česky krok za krokem 1 Pracovní sešit 1-12 anglická (A1-A2) - Lída Holá, Petra Bulejčíková, Silvie Převrátilová První díl…
Česky krok za krokem 1 Pracovní sešit 1-12 anglická (A1-A2) - Lída Holá, Petra Bulejčíková, Silvie Převrátilová První díl…

Bez masa (Edice Apetit) Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni?…
Bez masa (Edice Apetit) Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni?…

POPIS Kuchařka Vegetariánská kuchařka od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů vhodných pro vegetariány…
POPIS Kuchařka Vegetariánská kuchařka od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů vhodných pro vegetariány…

Anotace: Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro…
Anotace: Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro…

Anotace: Má smysl vařit, když budete jíst sami? Rozhodně ano! Vaření pro jednoho je rychlejší, jednodušší a také méně namáhavé…
Anotace: Má smysl vařit, když budete jíst sami? Rozhodně ano! Vaření pro jednoho je rychlejší, jednodušší a také méně namáhavé…

Bleskové dezerty (Edice Apetit) Nejnovijší kuchaoka z edice Apetit, Bleskové dezerty, vychází už 27. 9. 2018 a poináší s sebou…
Bleskové dezerty (Edice Apetit) Nejnovijší kuchaoka z edice Apetit, Bleskové dezerty, vychází už 27. 9. 2018 a poináší s sebou…

Lázeňské ozvěny - Roman Ráž, Lázeňské ozvěny, třetí díl Lázeňské trilogie, jejíž první dva díly Lázeňské dobrodružství a Lázeňské…
Lázeňské ozvěny - Roman Ráž, Lázeňské ozvěny, třetí díl Lázeňské trilogie, jejíž první dva díly Lázeňské dobrodružství a Lázeňské…

Píše se rok 1810 a do zálivu Hrdinských činů připlouvá námořní důstojník David Buchan s rozkazem navázat kontakt s Beothuky…
Píše se rok 1810 a do zálivu Hrdinských činů připlouvá námořní důstojník David Buchan s rozkazem navázat kontakt s Beothuky…

Brány mrazu a jiné prózy - Karol Efraim Sidon; Karel Hvížďala Knihou Brány mrazu a jiné prózy se k českým čtenářům po letech…
Brány mrazu a jiné prózy - Karol Efraim Sidon; Karel Hvížďala Knihou Brány mrazu a jiné prózy se k českým čtenářům po letech…

Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit) Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými…
Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit) Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými…

Autor : Alena Zemančíková, Zásah policejních složek proti demonstrantům 17. listopadu 1989 se odehrál přímo pod okny Národního…
Autor : Alena Zemančíková, Zásah policejních složek proti demonstrantům 17. listopadu 1989 se odehrál přímo pod okny Národního…

„Promiň, ale nikdy na mě nemluvila takhle srandovně bublanina.“Chtěl jsem se urazit. Ale vzápětí mi došlo – co když jsem jídlo?…
„Promiň, ale nikdy na mě nemluvila takhle srandovně bublanina.“Chtěl jsem se urazit. Ale vzápětí mi došlo – co když jsem jídlo?…

Incest - Jindra Tichá Incest mezi blízce příbuznými osobami je ve většině etnik odsuzován. Přesto lidstvo provází již od…
Incest - Jindra Tichá Incest mezi blízce příbuznými osobami je ve většině etnik odsuzován. Přesto lidstvo provází již od…

Publikace: Václav Havel – František Janouch: Korespondence 1978–2001 - Václav Havel;František Janouch. Vzájemná korespondence…
Publikace: Václav Havel – František Janouch: Korespondence 1978–2001 - Václav Havel;František Janouch. Vzájemná korespondence…

Publikace: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Václav Frič. Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu…
Publikace: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Václav Frič. Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu…

Publikace: Chlebovník - Život a láska po tahitsku - Život a láska po tahitsku - Celestine Hitiura Vaite. Román současné tahitské…
Publikace: Chlebovník - Život a láska po tahitsku - Život a láska po tahitsku - Celestine Hitiura Vaite. Román současné tahitské…

POPIS Kuchařka Koláče od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na domácí koláče. Jedná se o vůbec první…
POPIS Kuchařka Koláče od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na domácí koláče. Jedná se o vůbec první…

POPIS Kuchařka Saláty od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na saláty. Všechny recepty jsou pečlivě…
POPIS Kuchařka Saláty od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na saláty. Všechny recepty jsou pečlivě…

Anotace: 17. kuchařka z Edice Apetit Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná…
Anotace: 17. kuchařka z Edice Apetit Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná…

POPIS Kuchařka Rychlé večeře od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na rychlé večeře, které zvládnete…
POPIS Kuchařka Rychlé večeře od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na rychlé večeře, které zvládnete…

V knize Tradice s podtitulem Lidové zvyky a recepty spojily síly časopisy Venkov & styl, který už více než deset let přináší svým…
V knize Tradice s podtitulem Lidové zvyky a recepty spojily síly časopisy Venkov & styl, který už více než deset let přináší svým…

Obyčejná šílenství - Divadelní hry 2001–2012 - Petr Zelenka. Petr Zelenka (* 1967) je nejen známým filmařem (Knoflíkáři, Příběhy…
Obyčejná šílenství - Divadelní hry 2001–2012 - Petr Zelenka. Petr Zelenka (* 1967) je nejen známým filmařem (Knoflíkáři, Příběhy…

Anotace: Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa…
Anotace: Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa…

Nové vydání asi nejvýznamnější autorovy knihy, ve které se přední postava české poválečné filosofie Milan Machovec (1925–2003)…
Nové vydání asi nejvýznamnější autorovy knihy, ve které se přední postava české poválečné filosofie Milan Machovec (1925–2003)…

Anotace: Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další, už 15. přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak…
Anotace: Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další, už 15. přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak…

Zima v krvi - James Welch Westernová novela Zima v krvi, zasazená do šedesátých let 20. století, uvádí čtenáře do života…
Zima v krvi - James Welch Westernová novela Zima v krvi, zasazená do šedesátých let 20. století, uvádí čtenáře do života…

Na mapě většinou hledáme místo, kde právě jsme, případně cestu tam, kde být chceme. Do mapy však možno přímo vstoupit a prožít v…
Na mapě většinou hledáme místo, kde právě jsme, případně cestu tam, kde být chceme. Do mapy však možno přímo vstoupit a prožít v…

Anotace: Máta do mojita, libeček do polévky, kopr do koprovky, bazalka do pesta, rozmarýn na jehněčí, tymián do koláče, koriandr…
Anotace: Máta do mojita, libeček do polévky, kopr do koprovky, bazalka do pesta, rozmarýn na jehněčí, tymián do koláče, koriandr…

Anotace: Česká kuchyně je ta, kterou máme zmáknutou dokonale, kterou milujeme a umíme vařit, a tak po kuchařce Honzo, vstávej,…
Anotace: Česká kuchyně je ta, kterou máme zmáknutou dokonale, kterou milujeme a umíme vařit, a tak po kuchařce Honzo, vstávej,…