Knihy
Doporučujeme
Filtrace a řazení
Publikace: Hory, má panenko - Radek Jaroš;Andrea Jarošová. Radek Jaroš, autor úspěšných knih Dobývání nebe a Hory shora, je v…
Publikace: Hory, má panenko - Radek Jaroš;Andrea Jarošová. Radek Jaroš, autor úspěšných knih Dobývání nebe a Hory shora, je v…

Publikace: Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit). Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici…
Publikace: Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit). Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici…

POPIS Kuchařka Ryby a plody moře od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na pokrmy z ryb a mořských…
POPIS Kuchařka Ryby a plody moře od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na pokrmy z ryb a mořských…

Bez masa (Edice Apetit) Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni?…
Bez masa (Edice Apetit) Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni?…

Zpěvák Václav Neckář slaví v říjnu 2023 osmdesáté narozeniny. Při té příležitosti vydáváme jeho autobiografii Všechny moje války,…
Zpěvák Václav Neckář slaví v říjnu 2023 osmdesáté narozeniny. Při té příležitosti vydáváme jeho autobiografii Všechny moje války,…

POPIS Kuchařka Vegetariánská kuchařka od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů vhodných pro vegetariány…
POPIS Kuchařka Vegetariánská kuchařka od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů vhodných pro vegetariány…

Kniha Na houby s Jardou není odbornou mykologickou příručkou. Její autor Jaroslav Tůma je praktik, který se houbami a jejich…
Kniha Na houby s Jardou není odbornou mykologickou příručkou. Její autor Jaroslav Tůma je praktik, který se houbami a jejich…

Lennox a králové podsvětí - Craig Russell. Lennox a králové podsvětíGlasgow padesátých let minulého století je město prorostlé…
Lennox a králové podsvětí - Craig Russell. Lennox a králové podsvětíGlasgow padesátých let minulého století je město prorostlé…

Anotace: Má smysl vařit, když budete jíst sami? Rozhodně ano! Vaření pro jednoho je rychlejší, jednodušší a také méně namáhavé…
Anotace: Má smysl vařit, když budete jíst sami? Rozhodně ano! Vaření pro jednoho je rychlejší, jednodušší a také méně namáhavé…

Deník Life Designerky si zamiluje každá žena, která touží vystoupit z nekončícího kolotoče povinností a začít si tvořit život…
Deník Life Designerky si zamiluje každá žena, která touží vystoupit z nekončícího kolotoče povinností a začít si tvořit život…

Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit) Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými…
Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit) Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými…

Bleskové dezerty (Edice Apetit) Nejnovijší kuchaoka z edice Apetit, Bleskové dezerty, vychází už 27. 9. 2018 a poináší s sebou…
Bleskové dezerty (Edice Apetit) Nejnovijší kuchaoka z edice Apetit, Bleskové dezerty, vychází už 27. 9. 2018 a poináší s sebou…

Líná pekařka - Sladké i slané pečení bez velké námahy (Edice Apetit) - Kniha Líná pekařka je novinkou z edice Apetit, těšit se…
Líná pekařka - Sladké i slané pečení bez velké námahy (Edice Apetit) - Kniha Líná pekařka je novinkou z edice Apetit, těšit se…

Anotace: Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa…
Anotace: Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa…

POPIS Kuchařka Koláče od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na domácí koláče. Jedná se o vůbec první…
POPIS Kuchařka Koláče od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na domácí koláče. Jedná se o vůbec první…

Publikace: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Václav Frič. Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu…
Publikace: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Václav Frič. Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu…

Anotace: Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro…
Anotace: Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro…

Vlasta Redl je autorem mnoha zlidovělých písniček. Od hudebních publicistů se dočkal spousty lichotivých přízvisek: Moravský…
Vlasta Redl je autorem mnoha zlidovělých písniček. Od hudebních publicistů se dočkal spousty lichotivých přízvisek: Moravský…

V knize Tradice s podtitulem Lidové zvyky a recepty spojily síly časopisy Venkov & styl, který už více než deset let přináší svým…
V knize Tradice s podtitulem Lidové zvyky a recepty spojily síly časopisy Venkov & styl, který už více než deset let přináší svým…

Anotace: 17. kuchařka z Edice Apetit Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná…
Anotace: 17. kuchařka z Edice Apetit Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná…

Bon appétit! aneb Lekce francouzské kuchyně (Edice Apetit) Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na…
Bon appétit! aneb Lekce francouzské kuchyně (Edice Apetit) Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na…

Anotace: Máta do mojita, libeček do polévky, kopr do koprovky, bazalka do pesta, rozmarýn na jehněčí, tymián do koláče, koriandr…
Anotace: Máta do mojita, libeček do polévky, kopr do koprovky, bazalka do pesta, rozmarýn na jehněčí, tymián do koláče, koriandr…

Námět k rozsáhlému románu, který u nás vychází poprvé nezkrácený jako jednosvazková kniha, čerpala Charlotte Brontëová z…
Námět k rozsáhlému románu, který u nás vychází poprvé nezkrácený jako jednosvazková kniha, čerpala Charlotte Brontëová z…

Deník rodícího se otce - Tesař Milan Vztah otce a syna je věčné téma literatury... V románu Milana Tesaře, ikonického redaktora…
Deník rodícího se otce - Tesař Milan Vztah otce a syna je věčné téma literatury... V románu Milana Tesaře, ikonického redaktora…

Anotace: Osmá z řady kuchařek Edice Apetit nabízí 85 sladkých receptů na dorty a dezerty jak slavnostní (narozeninové, vtipné pro…
Anotace: Osmá z řady kuchařek Edice Apetit nabízí 85 sladkých receptů na dorty a dezerty jak slavnostní (narozeninové, vtipné pro…

POPIS Kuchařka Krok za krokem aneb 63 receptů od nejlepších šéfkuchařů a cukrářek od populárního českého časopisu Apetit…
POPIS Kuchařka Krok za krokem aneb 63 receptů od nejlepších šéfkuchařů a cukrářek od populárního českého časopisu Apetit…

POPIS Kuchařka Čokoláda od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů z čokolády a kakaa. Všechny recepty…
POPIS Kuchařka Čokoláda od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů z čokolády a kakaa. Všechny recepty…

Anotace: Nová kuchařka z edice Apetit plná tradičních i moderních luštěninových receptů z celého světa vychází už 5. 3. 2020.Jsou…
Anotace: Nová kuchařka z edice Apetit plná tradičních i moderních luštěninových receptů z celého světa vychází už 5. 3. 2020.Jsou…

Minulost nabízí dramata, jaká by snad nevymyslel ani William Shakespeare. Česká historie přinesla bezpočet úžasných zápletek a…
Minulost nabízí dramata, jaká by snad nevymyslel ani William Shakespeare. Česká historie přinesla bezpočet úžasných zápletek a…

Anotace: Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další, už 15. přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak…
Anotace: Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další, už 15. přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak…

Nejasné představy o vraždě - Emil Bratršovský. Román s otazníkem zločinu se odvíjí ve dvou rovinách paměti. Ta první líčí…
Nejasné představy o vraždě - Emil Bratršovský. Román s otazníkem zločinu se odvíjí ve dvou rovinách paměti. Ta první líčí…

Anotace: Česká kuchyně je ta, kterou máme zmáknutou dokonale, kterou milujeme a umíme vařit, a tak po kuchařce Honzo, vstávej,…
Anotace: Česká kuchyně je ta, kterou máme zmáknutou dokonale, kterou milujeme a umíme vařit, a tak po kuchařce Honzo, vstávej,…