Knihy
Doporučujeme
Filtrace a řazení
Na kanadském severu - Leoš Šimánek . Leoš Šimánek navazuje v této knize na svou nejprodávanější fotografickou publikaci Kanada:…
Na kanadském severu - Leoš Šimánek . Leoš Šimánek navazuje v této knize na svou nejprodávanější fotografickou publikaci Kanada:…

POPIS Kuchařka Ryby a plody moře od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na pokrmy z ryb a mořských…
POPIS Kuchařka Ryby a plody moře od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na pokrmy z ryb a mořských…

POPIS Kuchařka Vegetariánská kuchařka od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů vhodných pro vegetariány…
POPIS Kuchařka Vegetariánská kuchařka od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů vhodných pro vegetariány…

V knize Tradice s podtitulem Lidové zvyky a recepty spojily síly časopisy Venkov & styl, který už více než deset let přináší svým…
V knize Tradice s podtitulem Lidové zvyky a recepty spojily síly časopisy Venkov & styl, který už více než deset let přináší svým…

Publikace: Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit). Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici…
Publikace: Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit). Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici…

Publikace: Havajské ostrovy - Letní a zimní putování za přírodními divy Tichomoří - Leoš Šimánek. Leoš Šimánek na svých cestách…
Publikace: Havajské ostrovy - Letní a zimní putování za přírodními divy Tichomoří - Leoš Šimánek. Leoš Šimánek na svých cestách…

Život plný dobrodružství - Leoš Šimánek Kompletní autobiografie Leoše Šimánka s barevnými fofografiemi. LEOŠ ŠIMÁNEK dělá…
Život plný dobrodružství - Leoš Šimánek Kompletní autobiografie Leoše Šimánka s barevnými fofografiemi. LEOŠ ŠIMÁNEK dělá…

Bleskové dezerty (Edice Apetit) Nejnovijší kuchaoka z edice Apetit, Bleskové dezerty, vychází už 27. 9. 2018 a poináší s sebou…
Bleskové dezerty (Edice Apetit) Nejnovijší kuchaoka z edice Apetit, Bleskové dezerty, vychází už 27. 9. 2018 a poináší s sebou…

Líná pekařka - Sladké i slané pečení bez velké námahy (Edice Apetit) - Kniha Líná pekařka je novinkou z edice Apetit, těšit se…
Líná pekařka - Sladké i slané pečení bez velké námahy (Edice Apetit) - Kniha Líná pekařka je novinkou z edice Apetit, těšit se…

Bez masa (Edice Apetit) Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni?…
Bez masa (Edice Apetit) Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni?…

POPIS Kuchařka Rychlé večeře od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na rychlé večeře, které zvládnete…
POPIS Kuchařka Rychlé večeře od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na rychlé večeře, které zvládnete…

POPIS Kuchařka Koláče od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na domácí koláče. Jedná se o vůbec první…
POPIS Kuchařka Koláče od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na domácí koláče. Jedná se o vůbec první…

Publikace: Polévky (Edice Apetit). První kniha Apetitu, která zahřeje Druhá z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran…
Publikace: Polévky (Edice Apetit). První kniha Apetitu, která zahřeje Druhá z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran…

POPIS Kuchařka Saláty od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na saláty. Všechny recepty jsou pečlivě…
POPIS Kuchařka Saláty od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na saláty. Všechny recepty jsou pečlivě…

Publikace: Tajné záměry - David Baddiel. O utrpení Židů, postižených hrůzami holocaustu ve třicátých letech minulého století a v…
Publikace: Tajné záměry - David Baddiel. O utrpení Židů, postižených hrůzami holocaustu ve třicátých letech minulého století a v…

Anotace: Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa…
Anotace: Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa…

Anotace: Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro…
Anotace: Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro…

Anotace: Má smysl vařit, když budete jíst sami? Rozhodně ano! Vaření pro jednoho je rychlejší, jednodušší a také méně namáhavé…
Anotace: Má smysl vařit, když budete jíst sami? Rozhodně ano! Vaření pro jednoho je rychlejší, jednodušší a také méně namáhavé…

Pojem „obchodní války“ plní v poslední době stránky tisku jakožto nová hrozba pro světový obchod, spojovaná zejména s nástupem…
Pojem „obchodní války“ plní v poslední době stránky tisku jakožto nová hrozba pro světový obchod, spojovaná zejména s nástupem…

Pane prezidente 2: Xaver se ptá a Václav Klaus odpovídá - Luboš Xaver Veselý - Pod názvem Pane prezidente vychází druhý díl…
Pane prezidente 2: Xaver se ptá a Václav Klaus odpovídá - Luboš Xaver Veselý - Pod názvem Pane prezidente vychází druhý díl…

30 let polemiky o Evropě - Václav Klaus - Před dvaceti lety rozhodlo dosud jediné u nás konané referendum výraznou většinou o…
30 let polemiky o Evropě - Václav Klaus - Před dvaceti lety rozhodlo dosud jediné u nás konané referendum výraznou většinou o…

Anotace: Osmá z řady kuchařek Edice Apetit nabízí 85 sladkých receptů na dorty a dezerty jak slavnostní (narozeninové, vtipné pro…
Anotace: Osmá z řady kuchařek Edice Apetit nabízí 85 sladkých receptů na dorty a dezerty jak slavnostní (narozeninové, vtipné pro…

Anotace: Nová kuchařka z edice Apetit plná tradičních i moderních luštěninových receptů z celého světa vychází už 5. 3. 2020.Jsou…
Anotace: Nová kuchařka z edice Apetit plná tradičních i moderních luštěninových receptů z celého světa vychází už 5. 3. 2020.Jsou…

Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit) Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými…
Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit) Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými…

Lehká kuchyně - Vyladěné recepty pro zdraví a energii (Edice Apetit) Tahle kuchařka je určena všem, kdo chtějí odlehčit…
Lehká kuchyně - Vyladěné recepty pro zdraví a energii (Edice Apetit) Tahle kuchařka je určena všem, kdo chtějí odlehčit…

Publikace: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Václav Frič. Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu…
Publikace: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Václav Frič. Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu…

Anotace: 17. kuchařka z Edice Apetit Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná…
Anotace: 17. kuchařka z Edice Apetit Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná…

Publikace: Americkým západem - Pěšky a na koních od Mexika do Kanady - Leoš Šimánek. Pacific Crest Trail - pacifická hřebenovka -…
Publikace: Americkým západem - Pěšky a na koních od Mexika do Kanady - Leoš Šimánek. Pacific Crest Trail - pacifická hřebenovka -…

Publikace: Pobřeží Pacifiku - Leoš Šimánek. Leoš Šimánek navazuje v této knize na bestseller ediční řady "Cesty za dobrodružstvím…
Publikace: Pobřeží Pacifiku - Leoš Šimánek. Leoš Šimánek navazuje v této knize na bestseller ediční řady "Cesty za dobrodružstvím…

Publikace: Restaurant Evropa aneb Gurmánský výlet napříč starým kontinentem. Více než 150 oblíbených receptů ze všech koutů…
Publikace: Restaurant Evropa aneb Gurmánský výlet napříč starým kontinentem. Více než 150 oblíbených receptů ze všech koutů…

Publikace: Karanténa - Přežije naše svoboda éru pandemie? - Václav Klaus;Miroslav Macek;Jan Skopeček;Boris Šťastný. Nová…
Publikace: Karanténa - Přežije naše svoboda éru pandemie? - Václav Klaus;Miroslav Macek;Jan Skopeček;Boris Šťastný. Nová…

Anotace: V knize najdete polévky, přílohy i jídla z celého světa, v nichž hraje hlavní roli rýže (paella, džuveč, biryani, pilaf……
Anotace: V knize najdete polévky, přílohy i jídla z celého světa, v nichž hraje hlavní roli rýže (paella, džuveč, biryani, pilaf……