Knihy
Doporučujeme
Filtrace a řazení
Rýmované leporelo s posuvnými prvky a pohyblivými obrázky malým čtenářům jednoduše učaruje! Knížkou je provede roztomilý Méďula,…
Rýmované leporelo s posuvnými prvky a pohyblivými obrázky malým čtenářům jednoduše učaruje! Knížkou je provede roztomilý Méďula,…

ČERTÍ BRKO – Příběh na motivy filmové pohádky Česká pohádka, na kterou se budete moct podívat i v kině nebo v televizi, vás…
ČERTÍ BRKO – Příběh na motivy filmové pohádky Česká pohádka, na kterou se budete moct podívat i v kině nebo v televizi, vás…

Pod hladinou - Čti a nalepuj, kniha se samolepkami - Raffaella Cosco - Užijte si spoustu zábavy s úžasnými adhezivními…
Pod hladinou - Čti a nalepuj, kniha se samolepkami - Raffaella Cosco - Užijte si spoustu zábavy s úžasnými adhezivními…

Objevte vzrušující svět dinosaurů s knihou "Čti a nalepuj – Mezi dinosaury", která je plná samolepek a fascinujících informací.…
Objevte vzrušující svět dinosaurů s knihou "Čti a nalepuj – Mezi dinosaury", která je plná samolepek a fascinujících informací.…

O VZNIKU DRUHŮ – Darwinova teorie pro děti Dávno předtím, než se na planetě Zemi objevili lidé, vypadala úplně jinak než dnes…
O VZNIKU DRUHŮ – Darwinova teorie pro děti Dávno předtím, než se na planetě Zemi objevili lidé, vypadala úplně jinak než dnes…

Autor této knihy Matt Bozeat s přispěním nejslavnějších hráčů šipek vypráví příběhy skryté za 50 největšími zápasy historie…
Autor této knihy Matt Bozeat s přispěním nejslavnějších hráčů šipek vypráví příběhy skryté za 50 největšími zápasy historie…

Publikace: Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit). Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici…
Publikace: Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit). Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici…

Václav Mašek - Věrné sparťanské srdce + 2CD Stříbrní Chilané - Mašek Václav „Václav Mašek býval Pan Fotbalista. Rychlík s…
Václav Mašek - Věrné sparťanské srdce + 2CD Stříbrní Chilané - Mašek Václav „Václav Mašek býval Pan Fotbalista. Rychlík s…

POPIS Kuchařka Ryby a plody moře od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na pokrmy z ryb a mořských…
POPIS Kuchařka Ryby a plody moře od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na pokrmy z ryb a mořských…

Bez masa (Edice Apetit) Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni?…
Bez masa (Edice Apetit) Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni?…

POPIS Kuchařka Vegetariánská kuchařka od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů vhodných pro vegetariány…
POPIS Kuchařka Vegetariánská kuchařka od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů vhodných pro vegetariány…

3 a 1/2 roku II aneb s vírou a odhodláním - Radim Passer Počátkem roku 2006 byla uvedena na trh kniha 3 a 1/2 roku aneb americký…
3 a 1/2 roku II aneb s vírou a odhodláním - Radim Passer Počátkem roku 2006 byla uvedena na trh kniha 3 a 1/2 roku aneb americký…

Anotace: Má smysl vařit, když budete jíst sami? Rozhodně ano! Vaření pro jednoho je rychlejší, jednodušší a také méně namáhavé…
Anotace: Má smysl vařit, když budete jíst sami? Rozhodně ano! Vaření pro jednoho je rychlejší, jednodušší a také méně namáhavé…

Veľká knižka Rozprávky pre malých rozprávačov - V téhle neobyčejné velkoformátové knize se to jen hemží všemožnými pohádkovými…
Veľká knižka Rozprávky pre malých rozprávačov - V téhle neobyčejné velkoformátové knize se to jen hemží všemožnými pohádkovými…

3 a 1/2 roku III aneb pády a vzestupy Třetí díl z čtyřdílné série knih popisujících životní etapy Radima Passera, předního…
3 a 1/2 roku III aneb pády a vzestupy Třetí díl z čtyřdílné série knih popisujících životní etapy Radima Passera, předního…

3 a 1/2 roku IV aneb Boží láska vítězí Čtvrtým dílem autobiografické tetralogie Radim Passer uzavírá zpověď o svých životních…
3 a 1/2 roku IV aneb Boží láska vítězí Čtvrtým dílem autobiografické tetralogie Radim Passer uzavírá zpověď o svých životních…

Anotace: Žijeme ve světě, kde technologie umožňují neustálou digitální komunikaci a nabízí stale nové možnosti, jak navazovat a…
Anotace: Žijeme ve světě, kde technologie umožňují neustálou digitální komunikaci a nabízí stale nové možnosti, jak navazovat a…

Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit) Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými…
Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit) Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými…

Vydajte sa s nami spoznávať svet – a vezmeme to pekne od základov! Atlas mýtov vám totiž priblíži niekoľko prastarých kultúr…
Vydajte sa s nami spoznávať svet – a vezmeme to pekne od základov! Atlas mýtov vám totiž priblíži niekoľko prastarých kultúr…

Bleskové dezerty (Edice Apetit) Nejnovijší kuchaoka z edice Apetit, Bleskové dezerty, vychází už 27. 9. 2018 a poináší s sebou…
Bleskové dezerty (Edice Apetit) Nejnovijší kuchaoka z edice Apetit, Bleskové dezerty, vychází už 27. 9. 2018 a poináší s sebou…

Líná pekařka - Sladké i slané pečení bez velké námahy (Edice Apetit) - Kniha Líná pekařka je novinkou z edice Apetit, těšit se…
Líná pekařka - Sladké i slané pečení bez velké námahy (Edice Apetit) - Kniha Líná pekařka je novinkou z edice Apetit, těšit se…

Anotace: Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa…
Anotace: Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa…

Autor : Petr Rýdl, Tak jako se hezky poslouchají písně Jaromíra Nohavici nebo Tomáše Kluse, tak samozřejmě se čtou básně v knize…
Autor : Petr Rýdl, Tak jako se hezky poslouchají písně Jaromíra Nohavici nebo Tomáše Kluse, tak samozřejmě se čtou básně v knize…

Publikace: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Václav Frič. Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu…
Publikace: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Václav Frič. Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu…

POPIS Kuchařka Koláče od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na domácí koláče. Jedná se o vůbec první…
POPIS Kuchařka Koláče od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na domácí koláče. Jedná se o vůbec první…

Anotace: Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro…
Anotace: Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro…

V knize Tradice s podtitulem Lidové zvyky a recepty spojily síly časopisy Venkov & styl, který už více než deset let přináší svým…
V knize Tradice s podtitulem Lidové zvyky a recepty spojily síly časopisy Venkov & styl, který už více než deset let přináší svým…

Anotace: 17. kuchařka z Edice Apetit Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná…
Anotace: 17. kuchařka z Edice Apetit Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná…

Bon appétit! aneb Lekce francouzské kuchyně (Edice Apetit) Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na…
Bon appétit! aneb Lekce francouzské kuchyně (Edice Apetit) Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na…

Všechny můžeme být čarodějkou! Dokonalou či nedokonalou. Co na tom záleží? Přesně o to jde. Být čarodějka dnes neznamená být…
Všechny můžeme být čarodějkou! Dokonalou či nedokonalou. Co na tom záleží? Přesně o to jde. Být čarodějka dnes neznamená být…

Anotace: Máta do mojita, libeček do polévky, kopr do koprovky, bazalka do pesta, rozmarýn na jehněčí, tymián do koláče, koriandr…
Anotace: Máta do mojita, libeček do polévky, kopr do koprovky, bazalka do pesta, rozmarýn na jehněčí, tymián do koláče, koriandr…

Anotace: Osmá z řady kuchařek Edice Apetit nabízí 85 sladkých receptů na dorty a dezerty jak slavnostní (narozeninové, vtipné pro…
Anotace: Osmá z řady kuchařek Edice Apetit nabízí 85 sladkých receptů na dorty a dezerty jak slavnostní (narozeninové, vtipné pro…