Knihy
Doporučujeme
Filtrace a řazení
Publikace: Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit). Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici…
Publikace: Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit). Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici…

POPIS Kuchařka Ryby a plody moře od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na pokrmy z ryb a mořských…
POPIS Kuchařka Ryby a plody moře od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na pokrmy z ryb a mořských…

Zpěvák Václav Neckář slaví v říjnu 2023 osmdesáté narozeniny. Při té příležitosti vydáváme jeho autobiografii Všechny moje války,…
Zpěvák Václav Neckář slaví v říjnu 2023 osmdesáté narozeniny. Při té příležitosti vydáváme jeho autobiografii Všechny moje války,…

POPIS Kuchařka Vegetariánská kuchařka od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů vhodných pro vegetariány…
POPIS Kuchařka Vegetariánská kuchařka od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů vhodných pro vegetariány…

Publikace: Hory, má panenko - Radek Jaroš;Andrea Jarošová. Radek Jaroš, autor úspěšných knih Dobývání nebe a Hory shora, je v…
Publikace: Hory, má panenko - Radek Jaroš;Andrea Jarošová. Radek Jaroš, autor úspěšných knih Dobývání nebe a Hory shora, je v…

Anotace: Má smysl vařit, když budete jíst sami? Rozhodně ano! Vaření pro jednoho je rychlejší, jednodušší a také méně namáhavé…
Anotace: Má smysl vařit, když budete jíst sami? Rozhodně ano! Vaření pro jednoho je rychlejší, jednodušší a také méně namáhavé…

Bleskové dezerty (Edice Apetit) Nejnovijší kuchaoka z edice Apetit, Bleskové dezerty, vychází už 27. 9. 2018 a poináší s sebou…
Bleskové dezerty (Edice Apetit) Nejnovijší kuchaoka z edice Apetit, Bleskové dezerty, vychází už 27. 9. 2018 a poináší s sebou…

Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit) Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými…
Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit) Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými…

Bez masa (Edice Apetit) Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni?…
Bez masa (Edice Apetit) Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni?…

Vlasta Redl je autorem mnoha zlidovělých písniček. Od hudebních publicistů se dočkal spousty lichotivých přízvisek: Moravský…
Vlasta Redl je autorem mnoha zlidovělých písniček. Od hudebních publicistů se dočkal spousty lichotivých přízvisek: Moravský…

POPIS Kuchařka Koláče od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na domácí koláče. Jedná se o vůbec první…
POPIS Kuchařka Koláče od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na domácí koláče. Jedná se o vůbec první…

Anotace: 17. kuchařka z Edice Apetit Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná…
Anotace: 17. kuchařka z Edice Apetit Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná…

V knize Tradice s podtitulem Lidové zvyky a recepty spojily síly časopisy Venkov & styl, který už více než deset let přináší svým…
V knize Tradice s podtitulem Lidové zvyky a recepty spojily síly časopisy Venkov & styl, který už více než deset let přináší svým…

Deník Life Designerky si zamiluje každá žena, která touží vystoupit z nekončícího kolotoče povinností a začít si tvořit život…
Deník Life Designerky si zamiluje každá žena, která touží vystoupit z nekončícího kolotoče povinností a začít si tvořit život…

Kniha Na houby s Jardou není odbornou mykologickou příručkou. Její autor Jaroslav Tůma je praktik, který se houbami a jejich…
Kniha Na houby s Jardou není odbornou mykologickou příručkou. Její autor Jaroslav Tůma je praktik, který se houbami a jejich…

Anotace: Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro…
Anotace: Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro…

Anotace: Máta do mojita, libeček do polévky, kopr do koprovky, bazalka do pesta, rozmarýn na jehněčí, tymián do koláče, koriandr…
Anotace: Máta do mojita, libeček do polévky, kopr do koprovky, bazalka do pesta, rozmarýn na jehněčí, tymián do koláče, koriandr…

Anotace: Česká kuchyně je ta, kterou máme zmáknutou dokonale, kterou milujeme a umíme vařit, a tak po kuchařce Honzo, vstávej,…
Anotace: Česká kuchyně je ta, kterou máme zmáknutou dokonale, kterou milujeme a umíme vařit, a tak po kuchařce Honzo, vstávej,…

Anotace: Žijeme ve světě, kde technologie umožňují neustálou digitální komunikaci a nabízí stale nové možnosti, jak navazovat a…
Anotace: Žijeme ve světě, kde technologie umožňují neustálou digitální komunikaci a nabízí stale nové možnosti, jak navazovat a…

Má spoustu peněz, luxusní dům, drahá auta, společenské postavení a krásnou mladou manželku. Má všechno! Jenže... jednoho rána má…
Má spoustu peněz, luxusní dům, drahá auta, společenské postavení a krásnou mladou manželku. Má všechno! Jenže... jednoho rána má…

„Každé znamení zvěrokruhu řídí jedna nebo více planet; jejich vliv určuje vlastnosti, díky nimž jsme jedineční a neopakovatelní.…
„Každé znamení zvěrokruhu řídí jedna nebo více planet; jejich vliv určuje vlastnosti, díky nimž jsme jedineční a neopakovatelní.…

POPIS Kuchařka Čokoláda od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů z čokolády a kakaa. Všechny recepty…
POPIS Kuchařka Čokoláda od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů z čokolády a kakaa. Všechny recepty…

Anotace: Osmá z řady kuchařek Edice Apetit nabízí 85 sladkých receptů na dorty a dezerty jak slavnostní (narozeninové, vtipné pro…
Anotace: Osmá z řady kuchařek Edice Apetit nabízí 85 sladkých receptů na dorty a dezerty jak slavnostní (narozeninové, vtipné pro…

Anotace: Nová kuchařka z edice Apetit plná tradičních i moderních luštěninových receptů z celého světa vychází už 5. 3. 2020.Jsou…
Anotace: Nová kuchařka z edice Apetit plná tradičních i moderních luštěninových receptů z celého světa vychází už 5. 3. 2020.Jsou…

Kniha Čínský zvěrokruh je krásně ilustrovaným úvodem do východní astrologie, s jehož pomocí se můžete dozvědět, co o vás říká…
Kniha Čínský zvěrokruh je krásně ilustrovaným úvodem do východní astrologie, s jehož pomocí se můžete dozvědět, co o vás říká…

Námět k rozsáhlému románu, který u nás vychází poprvé nezkrácený jako jednosvazková kniha, čerpala Charlotte Brontëová z…
Námět k rozsáhlému románu, který u nás vychází poprvé nezkrácený jako jednosvazková kniha, čerpala Charlotte Brontëová z…

Brandon Bays prostřednictvím terapeutické metody Cesta vyvinula jednoduchý, ale hluboce léčivý způsob, jak uzdravit své tělo i…
Brandon Bays prostřednictvím terapeutické metody Cesta vyvinula jednoduchý, ale hluboce léčivý způsob, jak uzdravit své tělo i…

POPIS Kuchařka Krok za krokem aneb 63 receptů od nejlepších šéfkuchařů a cukrářek od populárního českého časopisu Apetit…
POPIS Kuchařka Krok za krokem aneb 63 receptů od nejlepších šéfkuchařů a cukrářek od populárního českého časopisu Apetit…

Další přírůstek do úspěšné Edice Apetit obsahuje přes 100 receptů na nejrůznější druhy pečiva (český chleba včetně návodu, jak…
Další přírůstek do úspěšné Edice Apetit obsahuje přes 100 receptů na nejrůznější druhy pečiva (český chleba včetně návodu, jak…

Minulost nabízí dramata, jaká by snad nevymyslel ani William Shakespeare. Česká historie přinesla bezpočet úžasných zápletek a…
Minulost nabízí dramata, jaká by snad nevymyslel ani William Shakespeare. Česká historie přinesla bezpočet úžasných zápletek a…

Žijete pod neustálým mírným napětím či v úzkostech? S pocitem, že vše, co řeknete nebo uděláte, je špatně? Probouzejí vás v noci…
Žijete pod neustálým mírným napětím či v úzkostech? S pocitem, že vše, co řeknete nebo uděláte, je špatně? Probouzejí vás v noci…

Publikace: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Václav Frič. Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu…
Publikace: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Václav Frič. Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu…