Knihy
Doporučujeme
Filtrace a řazení
Publikace: Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit). Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici…
Publikace: Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit). Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici…

Bez masa (Edice Apetit) Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni?…
Bez masa (Edice Apetit) Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni?…

Anotace: Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro…
Anotace: Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro…

POPIS Kuchařka Ryby a plody moře od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na pokrmy z ryb a mořských…
POPIS Kuchařka Ryby a plody moře od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na pokrmy z ryb a mořských…

POPIS Kuchařka Koláče od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na domácí koláče. Jedná se o vůbec první…
POPIS Kuchařka Koláče od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na domácí koláče. Jedná se o vůbec první…

Publikace: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Václav Frič. Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu…
Publikace: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Václav Frič. Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu…

POPIS Kuchařka Vegetariánská kuchařka od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů vhodných pro vegetariány…
POPIS Kuchařka Vegetariánská kuchařka od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů vhodných pro vegetariány…

Anotace: 17. kuchařka z Edice Apetit Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná…
Anotace: 17. kuchařka z Edice Apetit Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná…

Anotace: Osmá z řady kuchařek Edice Apetit nabízí 85 sladkých receptů na dorty a dezerty jak slavnostní (narozeninové, vtipné pro…
Anotace: Osmá z řady kuchařek Edice Apetit nabízí 85 sladkých receptů na dorty a dezerty jak slavnostní (narozeninové, vtipné pro…

V knize Tradice s podtitulem Lidové zvyky a recepty spojily síly časopisy Venkov & styl, který už více než deset let přináší svým…
V knize Tradice s podtitulem Lidové zvyky a recepty spojily síly časopisy Venkov & styl, který už více než deset let přináší svým…

Anotace: Má smysl vařit, když budete jíst sami? Rozhodně ano! Vaření pro jednoho je rychlejší, jednodušší a také méně namáhavé…
Anotace: Má smysl vařit, když budete jíst sami? Rozhodně ano! Vaření pro jednoho je rychlejší, jednodušší a také méně namáhavé…

Anotace: Máta do mojita, libeček do polévky, kopr do koprovky, bazalka do pesta, rozmarýn na jehněčí, tymián do koláče, koriandr…
Anotace: Máta do mojita, libeček do polévky, kopr do koprovky, bazalka do pesta, rozmarýn na jehněčí, tymián do koláče, koriandr…

Publikace: Škola střihů: Dámské košile, halenky a šaty (2. vydání) - Jana Kocurková. Publikace Škola střihů: Dámské košile,…
Publikace: Škola střihů: Dámské košile, halenky a šaty (2. vydání) - Jana Kocurková. Publikace Škola střihů: Dámské košile,…

Anotace: Nová kuchařka z edice Apetit plná tradičních i moderních luštěninových receptů z celého světa vychází už 5. 3. 2020.Jsou…
Anotace: Nová kuchařka z edice Apetit plná tradičních i moderních luštěninových receptů z celého světa vychází už 5. 3. 2020.Jsou…

Technologie I - Pro UO Kadeřník - 5. vydání - Polívka L. Pro 1. ročník UO KadeřníkZákladní kadeřnické technologie - stříhání,…
Technologie I - Pro UO Kadeřník - 5. vydání - Polívka L. Pro 1. ročník UO KadeřníkZákladní kadeřnické technologie - stříhání,…

Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit) Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými…
Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit) Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými…

POPIS Kuchařka Čokoláda od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů z čokolády a kakaa. Všechny recepty…
POPIS Kuchařka Čokoláda od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů z čokolády a kakaa. Všechny recepty…

Další přírůstek do úspěšné Edice Apetit obsahuje přes 100 receptů na nejrůznější druhy pečiva (český chleba včetně návodu, jak…
Další přírůstek do úspěšné Edice Apetit obsahuje přes 100 receptů na nejrůznější druhy pečiva (český chleba včetně návodu, jak…

Lehká kuchyně - Vyladěné recepty pro zdraví a energii (Edice Apetit) Tahle kuchařka je určena všem, kdo chtějí odlehčit…
Lehká kuchyně - Vyladěné recepty pro zdraví a energii (Edice Apetit) Tahle kuchařka je určena všem, kdo chtějí odlehčit…

Bleskové dezerty (Edice Apetit) Nejnovijší kuchaoka z edice Apetit, Bleskové dezerty, vychází už 27. 9. 2018 a poináší s sebou…
Bleskové dezerty (Edice Apetit) Nejnovijší kuchaoka z edice Apetit, Bleskové dezerty, vychází už 27. 9. 2018 a poináší s sebou…

Líná pekařka - Sladké i slané pečení bez velké námahy (Edice Apetit) - Kniha Líná pekařka je novinkou z edice Apetit, těšit se…
Líná pekařka - Sladké i slané pečení bez velké námahy (Edice Apetit) - Kniha Líná pekařka je novinkou z edice Apetit, těšit se…

Anotace: Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa…
Anotace: Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa…

Publikace: Polévky (Edice Apetit). První kniha Apetitu, která zahřeje Druhá z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran…
Publikace: Polévky (Edice Apetit). První kniha Apetitu, která zahřeje Druhá z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran…

Technologie II - Pro UO Kadeřník - 5. vydání - Polívka L. Pro 2. ročník UO KadeřníkStříhání, odbarvování a barvení vlasů,…
Technologie II - Pro UO Kadeřník - 5. vydání - Polívka L. Pro 2. ročník UO KadeřníkStříhání, odbarvování a barvení vlasů,…

Anotace: Poctivá zmrzlina z kvalitních surovin je absolutním hitem posledních let. Jak ji připravit doma? Redaktorka časopisu…
Anotace: Poctivá zmrzlina z kvalitních surovin je absolutním hitem posledních let. Jak ji připravit doma? Redaktorka časopisu…

POPIS Kuchařka To nejlepší od českých a slovenských FOOD blogerů od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 144 stran…
POPIS Kuchařka To nejlepší od českých a slovenských FOOD blogerů od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 144 stran…

POPIS Kuchařka Rychlé večeře od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na rychlé večeře, které zvládnete…
POPIS Kuchařka Rychlé večeře od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na rychlé večeře, které zvládnete…

Bon appétit! aneb Lekce francouzské kuchyně (Edice Apetit) Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na…
Bon appétit! aneb Lekce francouzské kuchyně (Edice Apetit) Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na…

Publikace: Restaurant Evropa aneb Gurmánský výlet napříč starým kontinentem. Více než 150 oblíbených receptů ze všech koutů…
Publikace: Restaurant Evropa aneb Gurmánský výlet napříč starým kontinentem. Více než 150 oblíbených receptů ze všech koutů…

Autor : Marie Krejsová, Příručka odborné lékařské terminologie obsahující více než 2 700 základních lékařských pojmů a hesel, s…
Autor : Marie Krejsová, Příručka odborné lékařské terminologie obsahující více než 2 700 základních lékařských pojmů a hesel, s…

Anotace: Česká kuchyně je ta, kterou máme zmáknutou dokonale, kterou milujeme a umíme vařit, a tak po kuchařce Honzo, vstávej,…
Anotace: Česká kuchyně je ta, kterou máme zmáknutou dokonale, kterou milujeme a umíme vařit, a tak po kuchařce Honzo, vstávej,…

Anotace: V knize najdete polévky, přílohy i jídla z celého světa, v nichž hraje hlavní roli rýže (paella, džuveč, biryani, pilaf……
Anotace: V knize najdete polévky, přílohy i jídla z celého světa, v nichž hraje hlavní roli rýže (paella, džuveč, biryani, pilaf……