TOP 12
Steba SV 2
STEBA Sous-Vide Steba SV 2
Vařič univerzální Steba SV 2 Sous-vide (SV2)
Steba Sous-Vide SV 2
Sous vide vařič Steba Sous-Vide SV 2
Jak vybíráme doporučené nabídky
Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.
Nejlevnější
Vařič univerzální Steba SV 2 Sous-vide (SV2)
Vařič univerzální Steba SV 2 Sous-vide
Steba Sv 2 Sous Vide
Steba Sous-Vide SV 2
Steba SV 2 univerzální vařič Sous-Vide
Sous vide vařič Steba Sous-Vide SV 2
STEBA Sous-Vide Steba SV 2
Sous-Vide Steba SV 2
Sous-Vide Steba SV 2
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Univerzální vařič Sous Vide nové generace. Sous-Vide je technika pomalého vaření pokrmů, která zachovává jejich živiny a šťavnatost. Pokrmy se připravují několik hodin při teplotě nižší, než je bod varu. Vakuové vaření umožňuje zachování vitamínů, které se jinými druhy úprav jídel ničí. Sousvide Steba zcela eliminuje přidávání tuků, jelikož zachovává jídlo svěží a křehké i bez omastku. Vaše vaření bude zdravější a chutné jako z prvotřídní restaurace! TIP: Cílové teploty pro daný typ masa, ryby, vejce nebo zeleninu a doporučené časy vaření metodou Sous Vide najdete v přehledných tabulkách. SPECIFIKACE Rozměry vnitřní (vxšxh): 15 x 30 x 22 cm Hmotnost: 3,5 kg Příkon: 800 W Objem: 10 l Rozsah měření teploty: 0,5 ˚C VÝHODY A NEVÝHODY Pokrm si zachová své charakteristické aroma, většinu živin a také svou šťavnatost. Jedná se o zdravé vaření bez zbytečného tuku. Sous Vide uspoří energii a zároveň špinavé nádobí. Přesná elektronická regulace teploty. Cirkulace vody pro zajištění rovnoměrné teploty. Vaření metodou Sous-Vide. Pokrm si zachová veškeré chuťě, vůně a vitamíny. Maso je neobyčejně měkké a šťavnaté. Nedochází k vysoušení ani oxidaci potravin. Elektronické ovládání hrnce je jednoduché a intuitivní. Čištění je také velmi jednoduché, neboť všechny potraviny se připravují zavakuované a proto hrnec stačí pouze opláchnout a usušit. Lze používat s vakuovými sáčky jiných výrobců. V myčce na nádobí lze mýt pouze plastové části hrnce. PRAKTICKÉ RADY Vhodné na sporák: NE Vhodné do trouby: NE Vhodné do myčky: NE A jak to vlastně funguje? Metoda Sous Vide byla tajemstvím těch nejlepších šéfkuchařů po desetiletí, nyní je ale dostupná i pro běžné uživatele. Jedná se o přípravu potravin za nižších teplot ve vakuu. Ochutit Zavakuovat Zlehka vařit Maso připravované ve vakuu si zachovává všechny své přírodní chutě. Pokud jej ale ještě dobře ochutíte, prostoupí chuť koření celým masem. Nejdůležitější moment celého postupu - vakuování. Tímto krokem vysajete vzduch ze sáčku, uzavřete jej a zabráníte tak, aby chutě a aroma opustilo sáček během vaření Při této metodě se ingredience vaří déle, jemněji a při nižších teplotách. Pokud chcete hovězí medium rare, neměli byste například překročit teplotu 56,5°C.
Recenze
Mohlo by vás také zajímat
Elektrické hrnce STEBA Nejlevnější elektrické hrnce Levné elektrické hrnce Vše od STEBANejoblíbenější výrobci
- Elektrické hrnce CrockPot
- Elektrické hrnce TEFAL
- Elektrické hrnce TESLA
- Elektrické hrnce klarstein
- Elektrické hrnce REMOSKA
- Elektrické hrnce SENCOR
- Elektrické hrnce ECG
- Elektrické hrnce RUSSELL HOBBS
- Elektrické hrnce ARIETE
- Elektrické hrnce BIONAIRE
- Elektrické hrnce CLATRONIC
- Elektrické hrnce DOMO
- Elektrické hrnce Lauben
- Elektrické hrnce TFA