TOP 20
Vergnano Gran Aroma Bar zrnková káva 1kg
Vergnano Gran Aroma 1 kg zrnková káva
Vergnano Gran Aroma Bar 1 kg / Zrnková káva / 70% Arabica 30% Robusta
Caffe Vergnano 1882 Gran Aroma zrno 1kg
VERGNANO Gran Aroma Bar zrnková káva 1 kg
Jak vybíráme doporučené nabídky
Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.
Nejlevnější
Caffe Vergnano 1882 Gran Aroma zrno 1kg
Vergnano Gran Aroma Bar zrnková káva 1 kg
Vergnano Gran Aroma Bar 1 kg / Zrnková káva / 70% Arabica 30% Robusta
Vergnano Gran Aroma, zrnková, 1000g
Vergnano Gran Aroma zrnková káva 1 kg
Vergnano Gran Aroma 1 kg zrnková káva
Vergnano Granaroma 60% Arabica 40% Robusta zrnková káva 1000 g
VERGNANO Gran Aroma Bar zrnková káva 1 kg
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Parametry
Vlastnosti
Popis produktu
Vergnano Gran Aroma je káva s bohatou, dlouhotrvající chutí pro nejnáročnější klienty. Díky speciálnímu balení si zachovává vůni a čerstvost. 60% Arabica, 40% Robusta. Vhodná směs pro ty, kteří ocení smetanovost energické, dobře strukturované kávy.. Nyní při objednání 6kg, šálky Vergnano zdarma /1x espresso, 1 cappuccino/ Káva s bohatou, dlouhotrvající chutí pro nejnáročnější klienty. Díky speciálnímu balení si zachovává vůni a čerstvost.Dokonalou rovnováhu mezi aroma a tělem kávy, tvoří směs nejlepších zrn jemně ochucené kávy Arabica Střední Ameriky a vybraných zrn africké a orientální odrůdy Robusta s její příjemnou čokoládovou chutí a intenzivním aroma. Hodnocení: ** středně silná káva * nízký obsah kofeinu ** vysoce oceníte jako kávu ranní (naše doporučení) ** velmi dobrá také jako espresso, cappuccino nebo Latte Macchiato Caffe´ Vergnano má již dlouholetou tradici na trhu a to od roku 1882, kdy Domenico Vergnano otevřel obchod s potravinářským zbožím v městečku Chieri u italského Torina. V obchodě se brzy začal zabývat prodejem a pražením kávy. Toto odhodlání bylo poháněné odvážnými rozhodnutími a zakoupením první kávové plantáže v Keni. Od začátku se Vergnano orientovalo na výběr nejcennějších druhů káv, ty které jen rostou v jistých nadmořských výškách, ve zvláštních klimatech země bohaté na minerální soli, které jsou ve středozemních amerických zemích jako jsou Haiti, Salvador, Costa Rica, San Domingo, Guatemala a později také Kenya a Brazílie. Sledování kvality ve skutečnosti začíná již před začátkem růstu rostliny a to používáním přírodního kompostu u kávových farem, které produkují pro Vergnano, protože to je jediná metoda, která povoluje kultivaci chutných zrnek kávy. Káva se pije už stovky let, její příprava, podávání i chutě se však stále vyvíjejí. Branou kávy do Evropy byla Itálie, kde také po staletí zlepšovali její přípravu. Zhruba před sto lety sestrojili Italové první přístroj na espresso - dnes podle odborníků nejdokonaleji připravený, ale i nejoblíbenější kávový nápoj. Víme však, jak jej správně uvařit? Nejdůležitější je myslet na to, že nápoj, který pijeme, je emulze podobná vývaru. Káva se vaří. Ne vyluhuje jako čaj. Na jedné straně je voda, na druhé kávový olej - a ty musíme spojit. Teprve tak získáme z kávy všechny aromatické látky. Když ale zůstane voda od oleje oddělená, nebude vývar chutný, stejně jako když se spálí. Káva se stala oblíbeným a vyhledávaným nápojem téměř na celém světě. Je přírodním zdrojem antioxidantů, má podobné účinky jako zelený čaj. Pro svůj obsah kofeinu je vyhledávána jako prostředek povzbuzující mysl, působí proti únavě a při rozumné konzumaci může posilovat přirozenou obranyschopnost buněk v těle. Kofein stimuluje centrální nervovou soustavu a působí pozitivně na výkonnost člověka. Pití kávy bylo na přelomu 16. a 17. století považováno v Evropě za společenskou záležitost. V době, kdy na evropském kontinentu začaly vznikat první kavárny, pro arabský svět nebyly ka