Knihy
Doporučujeme
Filtrace a řazení
Publikace: Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit). Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici…
Publikace: Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit). Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici…

POPIS Kuchařka Ryby a plody moře od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na pokrmy z ryb a mořských…
POPIS Kuchařka Ryby a plody moře od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na pokrmy z ryb a mořských…

POPIS Kuchařka Vegetariánská kuchařka od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů vhodných pro vegetariány…
POPIS Kuchařka Vegetariánská kuchařka od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů vhodných pro vegetariány…

Helenčino pečení / Barevné posvícení - Helena Vybíralová Další kniha složená ze 106 domácích sladkých i slaných receptů edice…
Helenčino pečení / Barevné posvícení - Helena Vybíralová Další kniha složená ze 106 domácích sladkých i slaných receptů edice…

Anotace: Má smysl vařit, když budete jíst sami? Rozhodně ano! Vaření pro jednoho je rychlejší, jednodušší a také méně namáhavé…
Anotace: Má smysl vařit, když budete jíst sami? Rozhodně ano! Vaření pro jednoho je rychlejší, jednodušší a také méně namáhavé…

Bleskové dezerty (Edice Apetit) Nejnovijší kuchaoka z edice Apetit, Bleskové dezerty, vychází už 27. 9. 2018 a poináší s sebou…
Bleskové dezerty (Edice Apetit) Nejnovijší kuchaoka z edice Apetit, Bleskové dezerty, vychází už 27. 9. 2018 a poináší s sebou…

Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit) Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými…
Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit) Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými…

Bio zahradničení. Základní kurs. - Berg Peter Peter Berg je biologicko-dynamickým zahradníkem. V této knize nás krok za krokem za…
Bio zahradničení. Základní kurs. - Berg Peter Peter Berg je biologicko-dynamickým zahradníkem. V této knize nás krok za krokem za…

Všichni své kariéry rozjíždíme s dobrými úmysly. Jak se ale v práci zvyšuje stres a napětí, propadne řada z nás dříčské mýlce.…
Všichni své kariéry rozjíždíme s dobrými úmysly. Jak se ale v práci zvyšuje stres a napětí, propadne řada z nás dříčské mýlce.…

Nenávidím, když se musím podřídit, ale rodina a její postavení jsou u nás už desítky let nadřazeny osobním preferencím a pocitům…
Nenávidím, když se musím podřídit, ale rodina a její postavení jsou u nás už desítky let nadřazeny osobním preferencím a pocitům…

Konec stárnutí – Proč stárneme a proč už nemusíme - David Sinclair Stáří je přirozené a neodvratitelné, říkali. Musíme se s tím…
Konec stárnutí – Proč stárneme a proč už nemusíme - David Sinclair Stáří je přirozené a neodvratitelné, říkali. Musíme se s tím…

Když se Elara pohádá s mámou, rozhodne se utéct za babičkou do Green Valley. V noci ji ale ve Skalistých horách překvapí sněhová…
Když se Elara pohádá s mámou, rozhodne se utéct za babičkou do Green Valley. V noci ji ale ve Skalistých horách překvapí sněhová…

Bez masa (Edice Apetit) Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni?…
Bez masa (Edice Apetit) Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni?…

Publikace: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Václav Frič. Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu…
Publikace: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Václav Frič. Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu…

Alexander Carlsson, syn švédského multimilionáře a polské operní pěvkyně, dostává od svého otce exkluzivní hotel v Sopotech.…
Alexander Carlsson, syn švédského multimilionáře a polské operní pěvkyně, dostává od svého otce exkluzivní hotel v Sopotech.…

Helenčino pečení / Bezlepkové recepty - Helena Vybíralová Libujete si také v překvapeních? Nic není nemožné. Z mouky, karobového,…
Helenčino pečení / Bezlepkové recepty - Helena Vybíralová Libujete si také v překvapeních? Nic není nemožné. Z mouky, karobového,…

Pro koho je kniha vhodná? Necítíte se spokojeni a chcete změnit svůj život k lepšímu? Nejste spokojeni se svou kariérou a rádi…
Pro koho je kniha vhodná? Necítíte se spokojeni a chcete změnit svůj život k lepšímu? Nejste spokojeni se svou kariérou a rádi…

Anotace: 17. kuchařka z Edice Apetit Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná…
Anotace: 17. kuchařka z Edice Apetit Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná…

POPIS Kuchařka Koláče od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na domácí koláče. Jedná se o vůbec první…
POPIS Kuchařka Koláče od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na domácí koláče. Jedná se o vůbec první…

V knize Tradice s podtitulem Lidové zvyky a recepty spojily síly časopisy Venkov & styl, který už více než deset let přináší svým…
V knize Tradice s podtitulem Lidové zvyky a recepty spojily síly časopisy Venkov & styl, který už více než deset let přináší svým…

Helenčino pečení – Vánoční kouzlení - Helena Vybíralová Nová kniha známé cukrářky Heleny Vybíralové sází opět na kvalitu. Naučili…
Helenčino pečení – Vánoční kouzlení - Helena Vybíralová Nová kniha známé cukrářky Heleny Vybíralové sází opět na kvalitu. Naučili…

Anotace: Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro…
Anotace: Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro…

Anotace: Svět je barevný. Je to tak samozřejmé, že často zapomeneme s barvami při fotografování pracovat. Bryan Peterson vám…
Anotace: Svět je barevný. Je to tak samozřejmé, že často zapomeneme s barvami při fotografování pracovat. Bryan Peterson vám…

Anotace: Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa…
Anotace: Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa…

Anotace: Připoutejte se a připravte se na zběsilou jízdu plnou emocí, jakou jste ještě nezažili! Molly si v životě prošla peklem.…
Anotace: Připoutejte se a připravte se na zběsilou jízdu plnou emocí, jakou jste ještě nezažili! Molly si v životě prošla peklem.…

Anotace: Závěrečná část trilogie Mony Kasten nás opět vede za přáteli z Maxton Hall. Takhle si svůj poslední rok na střední…
Anotace: Závěrečná část trilogie Mony Kasten nás opět vede za přáteli z Maxton Hall. Takhle si svůj poslední rok na střední…

Půst byl v minulosti velmi rozšířen. Lidská společnost ho zná už celá tisíciletí, ale v posledních desetiletích jako bychom na…
Půst byl v minulosti velmi rozšířen. Lidská společnost ho zná už celá tisíciletí, ale v posledních desetiletích jako bychom na…

Anotace: Kompozice je základem, na kterém stojí každá dobrá fotografie. Když Michael Freeman vydal knihu The Photorgrapher’s Eye …
Anotace: Kompozice je základem, na kterém stojí každá dobrá fotografie. Když Michael Freeman vydal knihu The Photorgrapher’s Eye …

Být normální je na hovno - Jak žít, učit se a být úspěšný mimo běžné mantinely - Mooney Jonathan Co je to normální? Jsem normální…
Být normální je na hovno - Jak žít, učit se a být úspěšný mimo běžné mantinely - Mooney Jonathan Co je to normální? Jsem normální…

Anotace: Máta do mojita, libeček do polévky, kopr do koprovky, bazalka do pesta, rozmarýn na jehněčí, tymián do koláče, koriandr…
Anotace: Máta do mojita, libeček do polévky, kopr do koprovky, bazalka do pesta, rozmarýn na jehněčí, tymián do koláče, koriandr…

Vivienne Jonesová se s nejhorším rozchodem svého života vyrovnává jako jakákoli jiná čarodějnice - vodkou, bublinkovou koupelí a…
Vivienne Jonesová se s nejhorším rozchodem svého života vyrovnává jako jakákoli jiná čarodějnice - vodkou, bublinkovou koupelí a…

Anotace: Česká kuchyně je ta, kterou máme zmáknutou dokonale, kterou milujeme a umíme vařit, a tak po kuchařce Honzo, vstávej,…
Anotace: Česká kuchyně je ta, kterou máme zmáknutou dokonale, kterou milujeme a umíme vařit, a tak po kuchařce Honzo, vstávej,…