Knihy
Doporučujeme
Filtrace a řazení
Publikace: Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit). Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici…
Publikace: Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit). Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici…

POPIS Kuchařka Ryby a plody moře od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na pokrmy z ryb a mořských…
POPIS Kuchařka Ryby a plody moře od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na pokrmy z ryb a mořských…

Bez masa (Edice Apetit) Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni?…
Bez masa (Edice Apetit) Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni?…

POPIS Kuchařka Vegetariánská kuchařka od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů vhodných pro vegetariány…
POPIS Kuchařka Vegetariánská kuchařka od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů vhodných pro vegetariány…

Anotace: Má smysl vařit, když budete jíst sami? Rozhodně ano! Vaření pro jednoho je rychlejší, jednodušší a také méně namáhavé…
Anotace: Má smysl vařit, když budete jíst sami? Rozhodně ano! Vaření pro jednoho je rychlejší, jednodušší a také méně namáhavé…

Helenčino pečení / Barevné posvícení - Helena Vybíralová Další kniha složená ze 106 domácích sladkých i slaných receptů edice…
Helenčino pečení / Barevné posvícení - Helena Vybíralová Další kniha složená ze 106 domácích sladkých i slaných receptů edice…

Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit) Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými…
Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit) Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými…

Na seznamu bestsellerů New York Times„Tohle není další kniha, podle které stačí jíst vejce, ořechy a ryby, a hned budete…
Na seznamu bestsellerů New York Times„Tohle není další kniha, podle které stačí jíst vejce, ořechy a ryby, a hned budete…

Bleskové dezerty (Edice Apetit) Nejnovijší kuchaoka z edice Apetit, Bleskové dezerty, vychází už 27. 9. 2018 a poináší s sebou…
Bleskové dezerty (Edice Apetit) Nejnovijší kuchaoka z edice Apetit, Bleskové dezerty, vychází už 27. 9. 2018 a poináší s sebou…

Pro koho je kniha vhodná? Necítíte se spokojeni a chcete změnit svůj život k lepšímu? Nejste spokojeni se svou kariérou a rádi…
Pro koho je kniha vhodná? Necítíte se spokojeni a chcete změnit svůj život k lepšímu? Nejste spokojeni se svou kariérou a rádi…

Konec stárnutí – Proč stárneme a proč už nemusíme - David Sinclair Stáří je přirozené a neodvratitelné, říkali. Musíme se s tím…
Konec stárnutí – Proč stárneme a proč už nemusíme - David Sinclair Stáří je přirozené a neodvratitelné, říkali. Musíme se s tím…

Líná pekařka - Sladké i slané pečení bez velké námahy (Edice Apetit) - Kniha Líná pekařka je novinkou z edice Apetit, těšit se…
Líná pekařka - Sladké i slané pečení bez velké námahy (Edice Apetit) - Kniha Líná pekařka je novinkou z edice Apetit, těšit se…

Anotace: Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa…
Anotace: Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa…

POPIS Kuchařka Koláče od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na domácí koláče. Jedná se o vůbec první…
POPIS Kuchařka Koláče od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran receptů na domácí koláče. Jedná se o vůbec první…

Publikace: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Václav Frič. Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu…
Publikace: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Václav Frič. Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu…

Anotace: Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro…
Anotace: Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro…

Půst byl v minulosti velmi rozšířen. Lidská společnost ho zná už celá tisíciletí, ale v posledních desetiletích jako bychom na…
Půst byl v minulosti velmi rozšířen. Lidská společnost ho zná už celá tisíciletí, ale v posledních desetiletích jako bychom na…

Cirkadiánní kód – Využijte přirozený rytmus těla pro zdraví, výkon a zhubnutí - Satchin Panda Je to tak snadné: stačí udržovat…
Cirkadiánní kód – Využijte přirozený rytmus těla pro zdraví, výkon a zhubnutí - Satchin Panda Je to tak snadné: stačí udržovat…

Bon appétit! aneb Lekce francouzské kuchyně (Edice Apetit) Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na…
Bon appétit! aneb Lekce francouzské kuchyně (Edice Apetit) Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na…

V knize Tradice s podtitulem Lidové zvyky a recepty spojily síly časopisy Venkov & styl, který už více než deset let přináší svým…
V knize Tradice s podtitulem Lidové zvyky a recepty spojily síly časopisy Venkov & styl, který už více než deset let přináší svým…

Všichni víme, že jídlo ovlivňuje kvalitu našeho života – ale jak velkou moc vlastně má? Melissa a Dallas vás přesvědčí, že…
Všichni víme, že jídlo ovlivňuje kvalitu našeho života – ale jak velkou moc vlastně má? Melissa a Dallas vás přesvědčí, že…

Anotace: 17. kuchařka z Edice Apetit Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná…
Anotace: 17. kuchařka z Edice Apetit Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná…

Helenčino pečení – Vánoční kouzlení - Helena Vybíralová Nová kniha známé cukrářky Heleny Vybíralové sází opět na kvalitu. Naučili…
Helenčino pečení – Vánoční kouzlení - Helena Vybíralová Nová kniha známé cukrářky Heleny Vybíralové sází opět na kvalitu. Naučili…

Anotace: Osmá z řady kuchařek Edice Apetit nabízí 85 sladkých receptů na dorty a dezerty jak slavnostní (narozeninové, vtipné pro…
Anotace: Osmá z řady kuchařek Edice Apetit nabízí 85 sladkých receptů na dorty a dezerty jak slavnostní (narozeninové, vtipné pro…

Bio zahradničení. Základní kurs. - Berg Peter Peter Berg je biologicko-dynamickým zahradníkem. V této knize nás krok za krokem za…
Bio zahradničení. Základní kurs. - Berg Peter Peter Berg je biologicko-dynamickým zahradníkem. V této knize nás krok za krokem za…

Anotace: Svět je barevný. Je to tak samozřejmé, že často zapomeneme s barvami při fotografování pracovat. Bryan Peterson vám…
Anotace: Svět je barevný. Je to tak samozřejmé, že často zapomeneme s barvami při fotografování pracovat. Bryan Peterson vám…

Anotace: Máta do mojita, libeček do polévky, kopr do koprovky, bazalka do pesta, rozmarýn na jehněčí, tymián do koláče, koriandr…
Anotace: Máta do mojita, libeček do polévky, kopr do koprovky, bazalka do pesta, rozmarýn na jehněčí, tymián do koláče, koriandr…

Anotace: Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další, už 15. přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak…
Anotace: Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další, už 15. přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak…

Anotace: Jak se zbavit špatných návyků, pocitů viny a úzkostí spojených s jídlem. Je pro vás jídlo zdrojem potěšení, nebo úzkostí…
Anotace: Jak se zbavit špatných návyků, pocitů viny a úzkostí spojených s jídlem. Je pro vás jídlo zdrojem potěšení, nebo úzkostí…

Anotace: Nová kuchařka z edice Apetit plná tradičních i moderních luštěninových receptů z celého světa vychází už 5. 3. 2020.Jsou…
Anotace: Nová kuchařka z edice Apetit plná tradičních i moderních luštěninových receptů z celého světa vychází už 5. 3. 2020.Jsou…

Anotace: Česká kuchyně je ta, kterou máme zmáknutou dokonale, kterou milujeme a umíme vařit, a tak po kuchařce Honzo, vstávej,…
Anotace: Česká kuchyně je ta, kterou máme zmáknutou dokonale, kterou milujeme a umíme vařit, a tak po kuchařce Honzo, vstávej,…

POPIS Kuchařka Krok za krokem aneb 63 receptů od nejlepších šéfkuchařů a cukrářek od populárního českého časopisu Apetit…
POPIS Kuchařka Krok za krokem aneb 63 receptů od nejlepších šéfkuchařů a cukrářek od populárního českého časopisu Apetit…